kutina, pissähädän tunne, klamydia tai hiivaa?

Vierailija

Onko muilla ollut samankaltaisia oireita eli ajoittain tuntuu alapäässä kutinaa, hieman polttelua sekä että olisi pissa hätä vaikka todellisuudessa ei ole (vain paineen tuntua). Nämä oireet tulevat hetkittäin päivän aikana (iltaisin ja aamuisin) ja menevät taas ohi. Eniten esiintyy kutinaa, pissahädän tunne katoaa runsaalla juomisella. Syön e-pillereitä. Olen alkanut epäillä joko hiivatulehdusta tai klamydiaa. Kokemuksia? Klamydia näytteen saan vietyä loppu viikosta.

Kommentit (3)

Vierailija

Virtsatietulehdus on myös yksi mahdollisuus. Sairastin itse joskus vuosia sitten kyseisen tulehduksen, luulin sitä alkuun hiivaksi koska kutisi paljon! Otin jopa hiivalääkkeen eikä auttanut. Lääkärissä sitten pissakokeesta nähtiin tulehdus. Paheneeko pissahätäsi tai paineen tunne esimerkiksi pomppiessa? Se viittaisi virtsatietulehdukseen. Särkylääke (ibuprofeeni) on myös yksi apu virtsatietulehduksen oireisiin, helpottaa niitä hieman. Juominen auttaa myös, huuhtelee rakkoa ja virtsateitä. Karpalomehua suosittelevat myös, happamoittaa virtsaa. Todennäköisesti lääkärissä tutkitaan pissasta sekä tulehdus että klamydia samalla kertaa. Hiivassa muita oireita on mm. kokkareinen valkovuoto, mutta minusta oireet viittaavat vahvasti tulehdukseen. Klamydiasta en osaa sanoa kun ei ole kokemusta.

Vierailija

emätntulehduskin on yksi mahdollisuus, ei ole sukupuolitauti. antibiootit auttavat. tosiaan täällä jo mainittu virtsatientulehdus/sukupuolitaudit yms. Mutta ei tosiaan välttämättä sukupuolitauti vaan tavallinen naisten genitaalialueeisiin liittyvä vaiva.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat