Kevääksi pirtsakkaa lukemista? (blogit)

Vierailija

Haluaisin jotain hyvää, tasokasta, ihanaa, suloista ja pirtsakkaa lukemista. Tykkään eniten lifestyleblogeista ja sellaisista sekasikiöistä, kuten omani. Siellä on asiaa vähän muodista, sisustamisesta ja inttileskeyselämästä. Lisäksi teen videopostauksia, jotka ovat etsimissäni blogeissa ehdoton jättiplussa! :)

Toiveena olis 16-25-vuotiaiden blogit :) Laitathan pienen esittelyn linkin perään?

<3: http://kindarandomcrap.blogspot.com/

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

http://katjahblog.blogspot.fi/

Nuoren naisen alku (tai siksi ainakin itse haluan itseäni kutsua) kertoo elämästään - salilla käymisen, kaksoistutkinnon loppuvaiheiden, sinkuksi totuttelemisen, kesän odotuksen, ylläpitohevosen, ystävien ja elämän pienten tai miksei hieman suurempienkin ilojen seassa.

Syvällistä tai vähemmän syvällistä pohdintaa, oman itsensä ja itsenäisyyden hakemista, tulevaisuuden rakennusta ja ehdotonta omasta elämästä nauttimista.

Vierailija

erikanelamaa.blogspot.fi

^^24-vuotiaan lifestyleblogi, joka sisältää kaikkea muodista elämääni ja ajatuksiini. Tervetuloa tutustumaan! :)

Vierailija

Mulla on tällänen positiivisista ajatuksisa ja omasta elämästä kertova blogi,- en oikein osaa määritellä sen tarkemmin, mutta kerron huonojenkin päivien onnistumisista ja oman itsenäisen elämän alottamisesta ja sen kompastuskivistä : ) käy ihmeessä tsekkaamassa jos kiinnostaa :)

http://urlwonderfulday.blogspot.fi/

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat