Miehen päällä

Vierailija

Kyllä, seksi onnistuu hyvin, mutta kun pitäisi nousta päälle, niin kipu on suunnaton. Ei tunnu auttavan sitten mikään, ei eri kulmat tai hellät liikkeet. Missään muussa asennossa ei satu lainkaan. Olisiko jollain jotain vinkkejä miten saisin päällä olosta nautittavaa, koska puolisoni pitää siitä suunnattomasti ja haluaisin tyydyttää häntä joskus siten että hän saa vain rentoutua ja olla. Help meeeee.

Kommentit (5)

Vierailija

Enpä ole kuullut tuollaisesta ongelmasta ennen :O Osaatko kuvailla mihin sattuu? Emättimen sisältä, sen suulta, klitoriksesta? Mitä muita asentoja olette kokeilleet? Saattaa olla myös, että ongelma on psyykkinen. Siis että tuo kyseinen asento jännittää niin paljon, että lihakset jännittyy ja sitten sattuu. Jos siis missään muussa asennossa sinun ei ole tarvinnut olla ohjaksissa. Voisiko tästä olla kyse?

Vierailija

Sisällä etuosassa. Yleisimmät asennot lähetys saarnaajan eri variaatiot, koira ja lusikka, muita mielialan ja innon mukaan. Kaikki muut kivuttomasti.
Jännittäminenkin voi hyvin olla mahdollista, kun miettii että onko kohta kuinka kova kipu jne. Mutta toisaalta usean vuoden yhdessäolon jälkeen ja asiasta puhumisen jälkeen se tuntuu hassulta. Miehelle on kuulemma ok, etten ole päällä, mutta minua se kyllä vähän harmittaa...

Vierailija

Vaikket koe jännittäväsi, niin niin ei välttämättä ole. Neitsytkin voi luulla ekalla kerrallaan olevansa rentona, vaikkei ole. Samalla laillahan se penis sisällä on kuin muissakin asennoissa ja kun olette kuitenkin niin erilaisia asentoja kokeilleet, eikä missään muussa ongelmaa ole, niin ehkä se on sitä jännitystä. En keksi mitä fyysisesti tuossa asennossa on eroa. Doggy stylessähän kulma on aika sama kuin jos olet miehen päällä väärin päin, selkä miehen naamaa päin. Oletteko näin päin kokeilleet? Jos kipu on tuossakin asennossa niin en keksi mitään fyysistä syytä. Kokeilkaa kanssa sellaista asentoa, että mies istuu tuolilla ja sinä tulet syliin jommin kummin päin (kokeilkaa vaikka molempia.) Toivottavasti kyse on jännityksestä ja ongelma korjaantuu ajan ja puhumisen avulla. Jos ei, niin gynellä kannattaa käydä, vaikkei sieltäkään välttämättä apua saa jos kivulle ei löydy syytä.

Edamss
Seuraa 
Liittynyt20.2.2012

Ootko tarpeeksi kostea? Apuun suosittelen liukkaria/ jotain voidetta, joka helpottaa suunnattomasti kyseisestä asennossa harrastaa seksiä. :D Näin kokemuksesta kerron tämän. Ja minulla oli ennen sitä hiivaa, joka oli myös sisällä, mutta etuosassa kipua ja sain vahvaa hiivasienilääkettä ja ollaan käytetty rasvaa, joten auttaa ja paljon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat