Yhdyntä ei onnistu

Vierailija

Minä ja mies olemme yrittäneet yhdyntää monta kertaa. Ei onnistu. Meidän pitää avustaa käsillä, että saamme peniksen sukuelimiini ja sitten se luiskahtaa helposti pois ja se ei mene ihan oikeaan paikkaan/kovin syvälle.

Ensin ajattelimme, että ratkaisuksi riittää, kun yritetään uudestaan ja uudestaan, mutta ei näytä toimineen vielä. Vaikka ehkä se siytten toimii kun kuitenkin jatketaan yrittämistä vielä? Epäilen, että tämä vaivaa miestäni paljonkin.

Muuten suhteessa on kaikki hyvin ja olemme onnellisia yhdessä. Olemme pyrkineet harjoittamaan seksiä mukavissa, kiireettömissä tilanteissa eli siitä ei pitäisi olla kiinni.

Kommentit (9)

Vierailija

Sattuuko yhdyntä? Tuo kuulostaa siltä, että immenkalvo ei ole mennyt rikki, eikä penis pääse siitä ohi. Siis jos "se ei mene ihan oikeaan paikkaan/kovin syvälle" tarkoittaa sitä, että se ei mene muutamaa milliä syvemmälle, niin silloin on todennäköisesti kyse immenkalvosta. Tuohon auttaa se että yrittää monta kertaa ja mies kunnolla saa sinut kiihottumaan ja mieluiten tekee sinulle orgasmin juuri ennen yhdynnän yrittämistä.

Jos taas tuo kuvailemani ei ole ongelma, eli immenkalvo on mennyt rikki, niin en tiedä mistä on kyse. Voisitko kuvailla tarkemmin? Että sattuuko ja miten syvälle menee, luiskahtaako se pois vasta työntöjä yrittäessä ym.

Vierailija

Kiitos vastauksista. Arvelisin, että kyse on siitä, ettei immenkalvoni ole mennyt rikki. Meillä kuitenkin seksikertoja on takana jo useampi, ei vain kolme tai neljä - mutta kai sitä sitten pitää jatkaa yrittämistä. Olemmekin epäilleet, olisiko sissäni jokin este, joka estää yhdynnän.

Mielestäni miehellä on tarpeeksi kovana. Hän on tosin sanonut, että aluksi niin ei ollut.

Ei se satu. Penis vaan ei mene sisääni. Vaikka penis on kovana, meidän on vaikea saada sitä edes suunnilleen oikeaan paikkaan. Ja sitten kun se menee vähänkin sukuelimieni sisään, se luiskahtaa pian pois. Joskus se pysyy siellä pidempään, mutta tuntuu, ettei se ole ihan siellä missä sen pitäisi. Pieni osa siitä on sukuelimieni sisässä, mutta ei kuitenkaan siellä reiässä missä pitäisi.

Vierailija

Jos tuntuu, että siellä on joku seinä vastassa, niin kyse on varmaan immenkalvosta. Tosin vähän jännä, ettei satu ollenkaan. Itselläni sattui kun yritettiin sisään runnoa. Ei mitenkään sietämättömästi, mutta fiilikset siinä meni ja halusin lopettaa yrittämisen. Penis meni sen muutaman millin sisään ja sitten tuntui seinä, josta ei läpi päässyt millään.

Ekasta yrityksestä siihen, että meni sisään, meni puoli vuotta. Siihen sisältyi useita yrityksiä, mutta myös taukoja. Onnistumista edelsi noin kahden kuukauden tauko. Se toimi mulla. Luulin olleeni rentona aina, mutta vasta se tauko seksin ajatelemisesta auttoi. Sitten kun tauon jälkeen spontaanisti yritettiin taas ja olin kiihottuneempi kuin koskaan ennen, enkä jännittänyt, yhdyntä onnistui ilman ongelmia. Ei sattunut. Ei ollut enää mitään seinää siellä. Ei vertakaan tullut, ei ollut tullut millään kerralla.

Tärkeintä siinä onnistuneessa kerrassa oli, että olin järjettömän kiihottunut. Orgasmi meinasi tulla, mutta pidätin sitä, koska ajattelin, että sen ei olisi hyvä tulla ennen yhdyntää. En usko että se olisi haitannut, luulin vaan niin. Toinen tärkeä juttu oli, että siinä puolen vuoden aikana oltiin paljon harrastettu kaikkea muuta seksiä. Käsin ja suulla. Siinä tutustuttiin hyvin seksuaalisuuten yleisesti sekä toistemme mieltymyksiin. Se on hyvin tärkeää ennen ekaa kertaa.

Tässä oli omakohtainen kokemukseni, toivottavasti siitä oli apua sinulle :)

Vierailija

Jännitätkö lantionpohjan lihaksiasi? Jännitystä voi olla todella vaikea arvioida. Ihminen saattaa kuvitella olevansa rento, mutta todellisuudessa lihasten jännitys on hirmuinen. Lantionpohjanlihaksiin erikoistuneet fysioterapeutit voivat mitata jännityksen ja opettaa rentoutusharjoituksia.

Jos lihakset ovat jännittyneet, yhdyntä ei voi onnistua.

Vierailija

Voi myös olla, että tietämättänne ette ole tarpeeksi rentoina sekstailuun..kun aikaisemmatkaan yhdynnät eivät ole onnistuneet niin pelko seuraavasta epäonnistumisesta on jo tietoisuudessanne, mikä vaikeuttaa yhteistä hetkeänne.

Yrittäkää ottaa mahdollisimman rennoin mielin ja keep on trying !;) 

Vierailija

Mull oli aiemmin samanlainen ongelma poikkiksen kanssa. Mutta kun vaihdoin sen osaavampaan, niin alkoi seksikin sujua. Suosittelen vaihtoa sullekin. Tsemppiä ;)

Vierailija

Voiko olla, että poikaystäväsi ei ole täysin kovana? Miehellä kuitenkin voi seisoa, mutta yhdyntä ei yleensä oikein onnistu puoliseisokilla, varsinkaan jos kalvot on paikallaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat