raskaustesti näyttää negatiivista mutta uskot olevasi raskaana?

Vierailija

38. päivä. menkat on myöhässä reilun viikon. koskaan aiemmin ei ole näin käynyt. lisäksi löysin mahastani paljon pieniä raskausarpia, mutta ehkä ihoni on vain kuiva ja olen syönyt liikaa suklaata.

kun harrastettiin poikaystäväni kanssa seksiä kuukausi sitten, ehkäisy petti. häneltä pääsi spermaa sisääni. turvauduin jälkiehkäisypilleriin. maha oli oudosti kipeä kolme viikkoa.

jälkiehkäisypilleri voi myöhästyttää kuukautisia. mutta vain muutamalla päivällä, eivätkä kuukautiseni ole ennenkään jälkiehkäisyn takia viivästyneet. siksipä tein raskaustestin 34. päivänä illalla. testi epäonnistui, sillä virtsani ei koskaan imeytynyt kontrollialueelle asti. kuitenkin testialueella näkyi himmeän haalea viiva.

tein uuden raskaustestin seuraavana aamuna. negatiivinen.

37. päivänä ostin jälleen apteekista raskaustestin. tällä kertaa ostin eri merkkisen. mutta tämäkin testi väitti, etten ole raskaana.

onko kellekään käynyt niin, että olisi raskaana vaikka testit näyttävät muuta? ehkä äitiyshormonini eivät vain ole vielä nousseet tarpeeksi korkealle? en jaksa uskoa, että kuukautiset enää tulisivat. normaalisti kiertoni kun on 26-29 päivää.

Kommentit (4)

Vierailija

Vaikka sinusta tuntuu, että kuukautisesi ovat järkyttävän paljon myöhässä, ei tuo vaikuta niin pahalta. Kuukautiset voivat myöhästyä jälkiehkäisyn takia varmasti enemmänkin vaikkei sinulla ennen ole myöhästynyt kuin muutaman päivän. Niin on vaan sinulle sattunut, eri kerroilla voi vaikutus olla erilainen. Lisäksi luonnollisesti raskaudesta stressaaminen myöhästyttää menkkoja rutkasti enemmän.

Kahden raskaustestin antama tulos on varmasti aika tarkka, ellei raskaus olisi alkanut vasta hiljattain. Mutta kuukausi on jo pitkä aika, raskaus pitäisi jo selvästi testille näkyä.

Odota vielä rauhassa tai jos ahdistus on kova, voit tietysti käydä testissä lääkärissä

Vierailija

kiitos vastauksista!

eikö kuitenkin kohdun ulkopuolisessakin raskaudessa raskaustestin tulisi näyttää positiivista? ja oireina kai pitäisi myös olla pientä verenvuotoa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat