Poikaystäväni ei enää halua minua

Vierailija

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt vuoden ja 9kk. Hän on ollut aina erittäin innokas seksin suhteen ja halunnut seksiä päivittäin. Pari viikkoa sitten hän yhtäkkiä ei enää halunnutkaan seksiä eikä mitään siihen viittaavaa, hellyyttä yms.. Olen kysynyt asiasta niin hän sanoo olevansa väsynyt tai sanoo, että hänellä on nyt sellainen kausi, ettei jaksa koko ajan harrastaa seksiä. Mielestäni tämä kuulostaa todella oudolta sillä koskaan aikaisemmin hänellä ei ole ollut tälläisia "kausia". Pornoa hän kyllä katsoo edelleen silloin tällöin mutta minua hän ei halua? Onko kellään samanlaisia ongelmia tai neuvoja tilanteeseeni ? :(

Kommentit (1)

Vierailija

Alle kaksi vuotta on tosi lyhyt aika. Onko se nyt ihme, ettei hänellä ennen ole ollut kuivia kausia? Kuivia kausia kaikille tulee, varmaan aika yleistä, että tuossa kahden vuoden hujakoilla tulee eka. Useimmiten vaan eka vuosi on seksi koko ajan mielessä ja pannaan kuin puput :D Jossain vaiheessa se rauhoittuu, teidän tapauksessa tuossa vuoden ja 9 kuukauden kohdalla.

Joskus sitä vaan haluaa tyydyttää itse itsensä nopeasti ja silloin runkkaaminen on parempi kuin seksi. Välillä on kausia kun haluaa vain seksiä koko ajan, välillä tekee mieli runkata jatkuvasti, välillä ei mieti seksiä ollenkaan. Sellaista se elämä on. Kyllä se vaihe ohi menee. Odota vaan.

Uusimmat

Suosituimmat