Linkitä lifestyle- tai treeni blogisi! :)

Vierailija

Kaipaan kovasti samanhenkisii blogeja, ku mulla. Tykkään shoppailusta, hyvästä ruuasta, treenaamisesta ja rennost meiningistä. Oon 20-vuotias, seurustelen ja elän täysillä! Jos kiinnostaa, käykää kurkkaa mun pikkuruista ihanilla lukijoilla varustettua blogia ja tosiaan linkittäkää niitä omianne, koska haluisin kovasti jotain mielenkiintosta luettavaa :)

Mahdolliset uudet lukijat otan avosylin vastaan ja liityn vastapainoks kivoihin blogeihin tunnolliseks ja ihanaks lukijaks 

http://matkamunkengissa.blogspot.fi/

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Ikää 23 vuotta, opiskelupaikkana oikeustieteellinen tiedekunta, kaupunkina Oslo. Blogissani kaikenlaista elämääni liittyvää; asukuvia, mielipidepostauksia, juttua ruuasta ja treenaamisesta sun muuta. Suurin intohimoni on matkustus, jonka vuoksi elämäni on melkoisen hektistä. Tervetuloa mukaan :)

http://donebym.blogspot.fi

Vierailija

http://katjahblog.blogspot.fi/

Nuoren naisen alku (tai siksi ainakin itse haluan itseäni kutsua) kertoo elämästään - salilla käymisen, kaksoistutkinnon loppuvaiheiden, sinkuksi totuttelemisen, kesän odotuksen, ylläpitohevosen, ystävien ja elämän pienten tai miksei hieman suurempienkin ilojen seassa.

Syvällistä tai vähemmän syvällistä pohdintaa, oman itsensä ja itsenäisyyden hakemista, tulevaisuuden rakennusta ja ehdotonta omasta elämästä nauttimista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat