Rento sunnuntai

Kommentit (4)

Vierailija

Oioijoi! Näyttää niin hyvälle...Kesälle! Täällä Helsingissäkin paistoi kyllä makeasti aurinko viikonloppuna, eli melkein sama kuin siellä miinus lumi ja pakkanen ;) hihh... Viihtyisin kyllä niin makoisasti noissa sinun maisemissa ja lämpötiloissa ennen kaikkea. Terkkuja lumen keskeltä! :)

-http://siveltimella.blogspot.fi/-

Vierailija

Joo tuli aiva kesaolo istuessa biksut paalla pitkasta aikaa. Suomessa on kylla ihana miten pitkan talven jalkeen aurinko alkaa paistamaan, ja nauttii kevaan tulosta aivan eritavalla kuin taalla ainaisessa auringossa. Pian se kevat tulee sinnekin <3

Vierailija

Oii ihana aurinko, onneksi se on täällä Helsingissäkin nyt hemmotellut, vaikka vähän kylmää onki. :) Hei olis kysymys siitä MACin Ruby woo -sävyisestä huulipunasta, minkä ostit joku aika sitten - ootko vielä tykännyt siitä ja käytätkö usein? Harkitsen ostoa..

Vierailija

Heiii joo olen tykannyt huulipunasta todella paljon. Aivan ehdoton ykkonen juuri sen takia ettei tarvitse pelata hampaisiin tarttumista. Plus vari pysyy todella hyvin. Illalla melkein on hankala saada sita saippualla pois. :D Suosittelen ehdottomasti! Pyyda myyjaa vaikka laittamaan sinulle sita kaupassa, niin saat tuntumaa varista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat