PIKAISTA APUA!! kuukautiset raskauden aikana?

Vierailija

Harrastimme kumppanin kanssa seksiä 3 päivää sitten, ilman ehkäisyä ja hän laukesi sisääni... Mutta tänään minulla alkoi kuukautiset, joten onko mahdollista silti, että olisin raskaana? Kannattaako tehdä kahden viikon päästä raskaustesti? Toivottavasti saan pikaisesti asiallisia kommentteja :)

Kommentit (2)

Vierailija

On ihan mahdollista, että on ns. valekuukautiset tai tiputtelua raskauden aikana kuukautisten paikalla. Hyvähän se on aina varmistaa, mutta olen melko varma, että et ole raskaana, sillä yleensä hedelmöittyminen tapahtuu viimeistään pari viikkoa kuukautisten jälkeen. Munasolu on luultavasti jo kerennyt irrota kolme päivää ennen kuukautisia (aiemminkin). Riippuu ovulaatiosta, jos sinulla on tasainen kierto niin ovulaatio tapahtuu noin 14 päivää kuukautisten alkamisesta, ja ne kolmisen päivää ovat ainoa aika tulla raskaaksi (sperma elää pari päivää). Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset, niin ovulaatiota on vaikeampi arvioida.

Vierailija

Joo ajoitus on kyllä ollut ihan väärä niin tuskimpa olet raskaana, ei hätää! Mutta aina voi varulta tarkistaa jos asia huolettaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat