Kuinka pian teiltä heruu?

Seuraa 
Liittynyt25.6.2009

Eli siis jos tutustut uuteen tyyppiin ja tapailette niin kuinka pian päädytte sänkyyn? 

Kuinka monta kertaa suunnilleen ootte tapaillu ja kuinka kauan?

Alkaako äijiä turhauttaa jos tapailee monta kertaa eikä saa viäkää? Musta tuntuu että alkaa, Mutta jos on oikeesti tutustumisen arvone kaveri, niin haluisin ainaki ensi tutustua kunnolla ja sitte tutustua fyysisesti vielä paremmin ;) 

Kommentit (6)

Vierailija

ei oo mitää tiettyy deittailu kerta määrää enne seksii mut jos se deitti sust oikeesti välittää ja haluu muutaki ku seksii nii ei siin sit pitäs mitään kiirettä olla

 

Vierailija

Pian 1,5 vuotta olen ollut yhdessä ja asunut avomieheni kanssa. Sänkyyn mentiin heti, voisi siis kai ns. yhden yön jutuksi (venyneeksi sellaiseksi) kutsua. Joskus oon miettinyt, että olisiko pitänyt odottaa ja pitää jännityksessä yms. mutta enpä kyllä kadu ollenkaan. Molemmat sitä halusi und it was awesome. Jos heti synkkaa ja tuntee vetoa, niin miksei?;)

Vierailija

Meillä oli käsipeliä ja suuseksiä toisilla treffeillä, sänkyyn päädyttiin varsinaisesti noin parin viikon tapailun jälkeen.

Vierailija

heh, meillä kesti miehen kanssa yli 2 vuotta ennenkuin sänkyyn päädyttiin, joka tapahtu siis hääyönä. Eli tosiaan odotettiin molemmat avioliittoon :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat