Salipukeutuminen

Vierailija

Kääk! En ymmärrä ollenkaan! Huomasin saman asian kuin toinen nettikirjoittelija jutussaan. Olen salilla nähnyt viime aikoina miehillä todella lyhyitä ja myös tosi tightseja sortseja. Onko pääkaupunkiseudun omasta uudesta trendistä kyse :D. Mun ikäne ehkä noin 30 vee mies on ihan komea ja body on kunnos, mutta hitto ne sortsit! Todella epäseksikkäät ja kaiken paljastavat.. Lainaan linkkiä, jota toinekin nettikirjoittelija oli käyttäny http://www.loaded.dk/images/itemimages/ig5646_large_GASP%20Short%20Tights%20%20%20Black%20Flame.jpg

Hyvät käytöstavat mies osaa ja urheilee kovin, mut ei pukeutumisetikettii.. Mitä te tekisitte? Sanoisitte suoraan mieheen tai salin henkilökunnal?

Kommentit (6)

Vierailija

Miu mielest miehillä tiukat housut treenates menee vähä yli etenkin jos treeni tapahtuu salilla.. En ite haluis ainakaa treenata samaa aikaa samal salil ko joku tiukkapöksymies.. Ahistavaa.

Vierailija

miksi miehille tehdään salitreenejä varten tuollaisia törkeän pieniä ja erittäin tiukkoja sortseja? ei voi olla muuta kuin samaa mieltä kanssanne.

Vierailija

se on selvää tuon mallisten ja pituisten sortsien tehtävän naisille, koska se sopii hyvin naisille, mutta ei tuollaiset sovi kellekkään miehistä. miehille perus väljät colleget jalkaan!

Vierailija

No voi kamalaa! XD Eiköhän naisetkin pukeudu aika paljastavasti, mutta niille ei valiteta, koska se näyttää hyvältä? Jos on niin hirveetä ni ei tartte tuijotella. Keskittykää siihen omaan treeniin. Eikö sen salin idea ole, että sinne mennään treenaamaan, eikä kattelemaan miehiä. Jos miehiä haluutte tuijotella ni menkää baariin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat