E-pillerit ja ripuli

Vierailija

Oksentaminen 3-4 tunnin sisällä pillerin otosta siis voi vaikuttaa ehkäisytehoon, mutta miten ripulointi? Itselläni oli äsken maha ihan sekaisin, uloste oli kuin vettä. Mutta pillerin otosta on jo melkein 22 tuntia, eli otan parin tunnin päästä uuden. Vaikuttaako?

Kommentit (8)

Vierailija

Ei se pilleri niin nopeasti suusta peräsuoleen mene, että ripulina tulisi ulos. Sulaa nopeasti vatsalakkuun päästyään. Eri asia oksentaessa kun kaikki tulee heti ulos, ripulissa ei niin nopeasti. Voit toki venyttää ottamista muutaman tunnin ja katsoa jos ripuli millään tavalla helpottaisi!

Vierailija

Kiitos! Siis ripulitautia minulla ei ole. Mahani vain meni sekaisin kun söin liian myöhään ja lähdin kovaan treeniin. :/ Luultavasti en siis enää ripuloi ja vartin päästä otan tän päivän pillerin. Oliko tuo eilinen pilleri siis kerenny tossa melkein 22 tunnin aikana imeytyä niin, ettei se äskeinen ripulini vaikuttanut sen tehoon?

Vierailija

Omien pillereideni pakkaus selosteessa ainakin lukee toi sama 3-4 tuntia oksentamisen ja ripulin kohdalla, eli 3-4 tunnin sisällä ottamisesta voisi vielä vaikuttaa tehoon. Ja joku sanoi ettei ripuli vaikuta vain oksennus niin kai se on ihan sama kummasta päästä se ulos tulee jos ei pysy sisällä`? :D Itse ainakin näin ajattelen ja luotan ohjeisiin :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat