Ystäväpiiri kuin Sinkkuelämäästä tai Täykkäreistä? :)

Vierailija

Moikka moi!

Oon 20-vuotias naisen alku Etelä-Suomesta. Lukion jälkeen kaverit hajaantuivat eri puolille Suomea ja olisin kiinnostunut tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin! Olisi upeaa saada kokoon vaikka jokin porukka, jossa olisimme kaikki hyviä ystäviä. Vähän niinkuin Sinkkuelämää naiset, jotka ovat kaikki vähän erilaisia mutta niin täydellisiä yhdessä. Kävisimme kahvilla, juhlimassa tai vaikka shoppailemassa ja olisi ihmisiä jolle voisi puhua niin iloista kuin suruista.

Luonteelta olen avoin ja empaattinen, rakastan spontaaneja reissuja ja rauhallisia koti-iltoja. Tykkään shoppailla, jos en tee sitä liian usein. Rakastan vapauden tunnetta, mutten kuitenkaan antaisi avokkiani pois mistään hinnasta :D Inhoan eniten maailmassa valehtelua ja kaksinaamaisuutta ja uskon todelliseen rakkauteen :D

Jos idea kiinnostaa, olet vailla parasta ystäväät tai kaipaat muuten vaan uusia tuttavuuksia, asut mielellään Etelä-Suomessa ja koet jonkin sorttista samankaltaisuutta kanssani, laita ihmeessä viestiä niin saadaan porukkaa ehkä kasaan! :)

vivala101010@hotmail.com

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat