Kaveri ex:än kanssa?

Vierailija

Oletteko pysyneet väleissä eron jälkeen? Miltä on tuntunut nähä ex:ää ns kaverimielessä? Itsellä erosta n. 4kk ja ollaan kavereina säilytty. Vähän mietityttää että mitäs sitten kun toinen löytää uuden, että mitä tämä uusi ajattelee jos on hyväkin kaveri ex:än kanssa.. Kenelläkään kokemuksia? Ex:älläni on paljon naispuolisia kavereita ja tiedän että osa niistä onkin kiinnostunut hänestä siinä mielessä, mietin vain että mitä he mahtavat ajatella kun edelleen hengaamme yhdessä, ihan yövierailuitakin on ollut ilman mitään sen kummempaa, että kiltisti ollaan kavereina vaan nukuttu. En haluaisi mitään kränää kenenkään näiden naisten kanssa, mutta oon kuullut huhuja että minua haukutaan lutakaksi, huoraksi tämän takia.. Pitäisikö huhut jättää vaan omaan arvoonsa vai unohtaa koko kaverisuhde.

Kommentit (1)

Vierailija

Ainakin kannattaa varautua siihen, että jos jossain vaiheessa mies alkaa seurustella, niin uusi nainen saattaa olla mustasukkainen. Mutta jos miehesi muuten on rehellinen, luotettava ja naistaan kunnioittava, niin eiköhän normaalilla itsetunnolla varustettu nainen kestä miehen kahvittelut eksänkin kanssa. Yökyläily ei välttämättä siinä vaiheessa enää onnistu, vaikka kummallakaan ei mitään sen suurempia taka-ajatuksia olisikaan.

Samoin ei kannata alkaa leikkiä miehen läheisintä ystävää tai terapeuttia, jos mies jossain kohtaa tahtoisikin juuri sinulle avautua. Ainakin itseäni loukkasi edellisessä suhteessa eniten nimenomaan se, että minulle mies ei voinut puhua, sen sijaan avautui exilleen kaikesta suhteeseemme liittyvästä ja oikein painotti avautumisissaan kuinka "Sun kanssa ei ikinä ollu tällästäkään ongelmaa, oli vaan aina niin ihanaa." Itsehän en läheskään aina edes tiennyt, että miestä vitutti jokin. Mielestäni eksän kanssa saa olla väleissä, kunhan ne välit eivät ole turhan läheiset ja kunhan molemmat tajuavat ottaa myös sen uuden ihmisen huomioon käytöksessään. Mikään ei tunnu pahemmalta kuin tunne, että jää eksän varjoon ja on huonompi kuin hän. Mielestäni, jos suhde eksän kanssa on vain kaveripohjalla, niin tämän osaavat molemmat puolet huomioida, eikä niin että entinen tyttöystävä vaatii edelleen samanlaista huomiota kuin miehen ollessa sinkku...kuten oman exmieheni entiset olettivat. Kaikki pelkät kaveritytöt kyllä ymmärsivät ns. vetäytyä, halusivat tutustua minuun ja antaa meille pariskunta-aikaa kahdelleen. Yksikään näistä "vain kaveri"-existä ei todellakaan. Osan kohdalla jopa tuntui, että samantien kun suhteemme alkoi, nämä alkoivat oikein avautua ongelmistaan silloiselle miehelleni ja kerjäämään sääliä, huomiota ja pyytelemään kahville yms. Jos kykenet tämän välttämään, niin eiköhän homma onnistu ellei satu jotain syöjätärtä miehellesi. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat