Vastaa Cosmon anaaliseksikyselyyn!

Kommentit (12)

Vierailija

Kerran poikaystävän kanssa kokeiltiin, koska ei oltu saatu yhdyntää vielä onnistumaan. Ei tuntunut pahalta, muttei hyvältäkään, mutta huonot jälkivaikutukset tuli sen jälkeen. Ovat jatkuneet kolme vuotta, mutta ei niistä sen enempää. Poikaystävä itse on myöhemmin sanonut, ettei tykkää peppuseksiä katsoa pornossakaan, joten kaduttaa, että menin siihen silloin suostumaan.

Vierailija

Mies ei tykkää anaaliyhdynnästä niin kamalasti kun ei vain tunnu niin erikoiselta, mutta minä senkin edestä. Hyväilee sieltä usein suuseksin yms. aikana ja silloin tällöin harrastetaan ihan anaaliyhdyntääkin. Useimmiten kuitenkin lelut tai sormet käytössä ja tavallisen yhdynnän lisänä. Aivan jumalaisen ihanaa. Hyväilen myös miestä suuseksin aikana usein sieltä. Tuhmaa ja kiihottavaa ja erityisen hyvä lisä sitomisleikkeihin ja sen sellaisiin :)

Vierailija

Kysely antaa ymmärtää, että anaaliseksissä kipu on normaalia, mutta se ei siihen hommaan kuulu. Oikein harrastettuna MISSÄÄN VAIHEESSA ei tulisi tuntea kipua. Niin huolella pitää lämmitellä ja vaikka sitten sormeilla.

Vierailija

En voinut tuohon kyselyyn vastata, koska kysymyksissä ei ollut tarpeeksi vaihtoehtoja ja kaikkiin kysymyksiin on pakko vastata. Esim kysymykseen mikä on parasta ei ollut vaihtoehtoa ei mikään. Ja kysymyksen mikä on pahinta mitä on tapahtunut vaihtoehdot olivat myös hyvin rajatut, siinäkään ei ole vaihtoehtoa ei mitään. No en ole yllättynyt, perus naistenlehtikysely, jonka vaihtoehdot on surkeat. Ei ole suunnattu niille, jotka aina nauttii, eikä niille, jotka ei nauti, koska kaikkiin kysymyksiin ei ole hyvää vastausvaihtoehtoa.

Vierailija

Voi herranen aika tää kysely on epäpätevä. Tunnen itseni jotenkin elitisti tässä vaiheessa kun sanon näin, mutta tässä kyselyssä ei ole kultaista keskitietä... Esimerkiksi "mihin anaali seksi kuuluu/kelle se kuuluu" like what the hell. Samoin tuo peseytyminen... Mitä. Oikeasti. Kyselyn kirjoittaja selkeästi ei ole harrastanut hommaa kovin usein. Ensinnäkin anaali seksiä edellyttää se, että se joka ottaa sen sisään on PUTIPUHDAS ja suolessa ei ole tavaraa. Tämä hoituu kätevästi vedellä huuhdellen (hakekaa lisää asiasta googlesta, jos ette tiedä "enema"). Tätä ei todellakaan tarvitse tehdä kumppanin ollessa läsnä.. Tämän takia peppuseksiin täytyy valmistautua/ennakoida. Lisäksi ei satu, jos vaan osaa olla kärsivällinen, käyttää paljon liukastetta. Naiset ovat todella tiukkoja etenkin ilman preppausta. Joko itse sormeta, käytä pieniä leluja tai käytä butt blugia, jos miehes ei malta. Like seriously eih. Eiih. Samoin asennot vaikuttavat. Rentoudu. Anaali seksi on ihan oikeesti kivaa.

Vierailija

Anaali seksissä myös hyviä puolia on se.. Että mies pystyy humputtamaan koko pituudeltaan, lisäksi kuten ylempi mainitsi, naiset ovat mukavan piukkoja ; D kokeilkaa ihmeessä!

Vierailija

Tää on ihan sairas tää kysely, antaa niinkuin ymmärtää, että anaaliseksi kuuluu normaaliin parisuhteeseen

No voi voi, alkaa ideat loppumaan myynninedistäjiltä, seuraavaksi kysellään varmaan kuristamisesta seksin aikana jne. Tämä on yksiselitteisesti vaan markkinoinnin forcea, sääli vaan, että kohderyhmä on nuoret tytöt, mitä pahaa saattekaan aikaan vielä tällä...............:lla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

Vierailija

Hei!

Minäkin aloin innoissani täyttämään kyselyänne kunnes huomasin myöskin tuon vastausvaihtoehtojenne suppeuden. Toivottavasti ette vaan julkaise näitä vastauksia lehdessänne, jolloin monet "peppuneitsyet" saavat erittäin negatiivisen kuvan koko touhusta. Vaikka ei tämä olekkaan muu kuin pieni mielipidekysely, niin olisi kuitenkin pistää jonkun hiukan kokeneemman ihmisen tätä kyselyä tekemään. Ja mieluiten vielä useamman ihmisen, esimerkiksi yhden joka pitää, yhden joka ei pidä ja yhden jota sattuu. Nuo kysymykset olivat aika suurelta osin hiukan negatiivissävytteisiä ja aika ohjailevia. Miten tuollaisesta kyselystä voisi saada edes lähelle oikeaa otosta?

Miten kuvailisit anaaliseksiä? - Minua ei se satu (niinkuin ei kuulukkaan oikein harrastettuna) ja myös nautin siitä erittäin paljon. Miksei tällaista vaihtoehtoa ole?

Mikä taas pahinta? - Ei mikään, miksi tehdä jotain sellaista josta ei pidä.

Kenen kanssa harrastaisit anaaliseksiä? - Miksi vain satunnaisissa suhteissa tai vain parisuhteissa voi harrastaa? Miksei molemmissa?

Mikä on pahinta, mitä anaaliseksissä on tapahtunut? - Mitäköhän vastausvaihtoehtoja nämäkin ovat...

Vierailija

Olin samoin hyvin pettynyt tähän kyselyyn... Ja juttuun lehdessä. Olen aina miettinyt miksei aiheesta puhuta, koska on se minun mielestäni ainakin ihan normaalia. Lehtijutun sävy oli jollain tapaa, no, ei nyt suoraan kielteinen, mutta noloileva. Niinkuin asia todella olisi jotain, josta ei saa puhua tai on todella noloa puhua. Itse olen asiasta kyllä tyttöporukalla keskustellut ja aihe ei ollut mitenkään järkyttävä tai ahdistava kenenkään mielestä. Olemmeko sitten jotain vähemmistöä, luultavasti sitten.
Poikaystäväni kanssa olemme seurustelleet kohta 9 kuukautta ja olemme jo kauan harrastaneet anaaliseksiä. Ensimmäisestä kokeilusta asti kaikki on sujunut hyvin, mm. tämä vaihtoehto ei tuossa kyselyssä ollut vaihtoehtona. Molemmat pidämme siitä todella paljon ja mitään vaikeuksia ei ole missään vaiheessa ollut. Miksei vaihtoehdoksi anneta (tai näköjään edes ajatella olevan) että on aina pitänyt siitä eikä siinä ole mitään kamalaa.. Koska tosiaan itse olen pitänyt huolen että olen tyhjä ja rento, joten yhtään negatiivista kokemusta ei minulla onneksi ole, sääli, jos jotkut suorastaan kammoavat anaaliseksiä huonojen kokemustensa takia, tai siitä ei kehdata edes puhua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat