Helppo ero

Vierailija

Onko kenellekään kokemuksia helposta erosta? Oletteko pystyneet unohtamaan miehen ja suhteen nopeasti ja jatkamaan elämää aivan normaalisti? Tai olemaan itkemättä ja kaipaamatta?

Onko tunteiden unohtaminen mahdollista heti eron jälkeen? 

Voiko ennen suhteen päättymistä päättää olla itkemättä pisaraakaan, kaipaamatta miestä tai katsomatta ainuttakaan romanttista draamaelokuvaa ja syömättä suklaata?

Kommentit (3)

Vierailija

Mikään ero ei ole helppo jos on oikeasti ollut tunteita ja rakastanut täysillä. Itsekkin tällähetkellä toivun erosta ja joka päivä joutuu tsemppaamaan itseään että pysyy kasassa. Mutta tiedän että elämä helpottaa vielä. Suhde ei toiminut joten on vain pakko hyväksyä se tosiasia ja jatkaa elämäänsä parhaan mukaan! Surra saa ja pitääkin, koska jos ei käy läpi eroa omassa mielessään tarpeeksi hyvin, se saattaa sitten kostautua seuraavissa suhteissa.

Vierailija

Samaa mieltä olen edellisten kanssa. Mulla kävi kerran niin, että suhde oli ollut todella huonossa jamassa pitkään, kunnes sitten erottiin. Sen yhden illan itkin, mutta sitten totesin, että en halua olla sellaisen ihmisen kanssa, joksi mies oli muuttunut. Joten lopetin kaipaamisen ja itkemisen ja päätin ottaa kaiken irti sinkkuudesta. Biletystä ja hyvää oloa kesti ehkä 1,5 kuukautta, kunnes kyllästyin bilettämiseen. No, heti kun sitten jäinkin kotiin, niin ikävä tuli ja sitä itkua riitti. Eli kyllä se ikävä ja itku jossain vaiheessa tulee, jos oikeasti tunteita on. Jos ei niiden anna tulla heti ja sysää ne jonnekin mielen perukoille, niin ne tulevat sieltä kyllä myöhemmin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat