Blogeja/lukijoita etsinnässä

Vierailija

Heippa, Etsiskelisin kivoja blogeja seurattavaksi. Ei mielellään semmoista "Tusinatavaraa" Ja pelkkiä muotinäytös kuvia. Haluaisin seurata blogeja joissa kirjoitetaan ihan normaali arkiaskareista yms. En siis tarkoita, etteikö blogissa saisi olla vaatekuvia tms. Totta kai saa :)

Samalla haikailen oman blogin lukijoiden perään, niitä kun on kertynyt vaivaset 4kappaletta. Arvokkaita nämä kaikki neljä lukijaakin ovat ja arvostan, että he ovat löytäneet blogini. 

http://nnneaaa.blogspot.fi/

Sivut

Kommentit (68)

Vierailija

Kävin kattelemassa sun blogissa ja kivalta vaikutti :)

Mun oma blogi on hyvinkin arkinen. Kirjottelen vähän mitä mieleen tulee millonki, usein vaan päivän tapahtumista :) Oon vasta vähän aikaa sitten alotellut ton mun blogin, mut postaan kyl oikeestaa joka päivä.. :D mut mee ihmees tutustuu:) http://amomentwithkrisu.blogspot.fi/

Vierailija

http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/

Päiväkirjamainen blogi, joka pitää sisällään 25-vuotiaan, avoliitossa asuvan helsinkiläisen hobitin arkea ja juhlaa. Kerron avoimesti elämän ilot ja surut.

Kirjoittaja: Nelijalkaisen karvakasan äiti, ikuinen haaveilija, taiteilijasielu, terapian tarpeessa, kiltteydestä kipeä, huumorintajuinen ja sisäisesti räväkkä ujopiimä.

Vierailija

http://life-after-hell.blogspot.fi 18-vuotiaan naisenalun elämää avomiehen, kollikissan ja pienen kissanpennun kanssa. Kirjoittelua uudesta liikuntaharrastuksesta, menoista ja arjesta yleensäkkin.Mukaan mahtuu niin suuria tunteita kuin vahvoja mielipiteitäkin. Paljon kuvia kisuista, käsitöistä, vaatteista, arjesta ja elämästä yleensäkkin. Postaustoiveet enemmän kuin sallittuja :) Enjoy ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat