Suhteen ärsytykset

Vierailija

Aina kuulee kaikkien puhuvan suhteen ihanasta alkuhuumasta, jota en ole omassa suhteessani koskaan kokenut. Oletteko te onnekkaat?

Ensinnäkin, poikaystäväni on alusta alkaen halunnut nähdä max.kaksi kertaa viikossa. Se kuulemma riittää kun ei halua nähdä minua liian usein. Eikä ole mikään kaukosuhde. Miten oppii tuntemaan toisen kun näkee vain muutaman tunnin ajan muutaman kerran viikossa? Miten siinä voi koskaan rakastua toiseen?Tuntuu että minun on vaikea edes ihastua kehenkään.

Te seurustelevat! Kuinka yleistä on kuulla omalta poikaystävältään "sä näytät ihan yheltä mun(alusvaatepornomissimalli) kaverilta"? Pitäisikö se ottaa kohteliaisuutena vastaan vai niin kuten minä, että mitä helvettiä se ajattelee sellasta kun katsoo mua? Tai kun hän kertoo kuinka niiin haluaisi päästä painamaan mila kunisia yms. jos tilaisuus tulisi? Miksi ei säästäis tälläsiä jätkien iltaan? Onko mielestänne hyvää huumoria?

Olen myös nähnyt hänen lähettelevän sydämiä toisille tytöille. Näin mustasukkaisena ihmisenä sellainen ärsyttää eikä tiedä miten päin olla asia kanssa, vaikka hän on kuitenkin vannonut ettei ole pettänyt eikä edes ajatellut pettävänsä. Varsinkin kun se menee yleensä niin, että jos mies seurustelee, ei se ämmiä estä vaan yrittävät sen minkä pystyvät, ja kun nainen seurustelee, miehet ovat varautuneempia ja se on niillä alitajunnassa että niihin ei kosketa, ne on varattu. Oletteko te mustasukkaisia kumppanistanne? :-)

Entä kuinka usein odotatte poikaystävältänne jonkun näköistä yhteydenottoo, ja kuinka usein sen saatte?
Itse saan viestiin vastauksen jos jotain hänelle lähetän, mutta soittoo on turha odottaa. Netissä juttelemme kuitenkin enemmän. Ja onhan tämä yksilöllistä. Tuntuu että hän pitää minua jo itsetäänselvyytenä, olen jo hänen, ei tarvitse enää yrittää mitään.. Lisäksi minua ihmetyttää se että poikaystäväni kyselee aina useaan kertaan, onko mulla kaikki hyvin? Pitäisikö tästä vetää jokin analyysi vai näytänkö vain aina niin kärsivältä..

Ja.. Mistä näkee että toista oikeasti kiinnostaa, tai ei kiinnosta? Miehet kun ei oikein ikinä sitä suoraan sano, vaikka vähemmällä pääsisivät. En ymmärrä miehiä.

Olis mahtavaa kuulla teidän muidenkin suhteistaja asioista mitkä niissä ärsyttää/ihmetyttää. Onko jotain asioita mitä haluisitte muuttaa kumppanissanne? Tai kumppanin töksäyttelyjä jotka on saanu teijän pään kiehumaan? En halua olla ainoa :)

Kommentit (2)

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Kun kerran seurustelette, niin mikä estää puhumasta tästä asiasta hänen kanssaan? Kerro vaan rehellisesti, että et tykkää siitä, miten harvoin tapaatte ja miten vähän hän sinua huomioi. Ja että jotkut letkautukset loukkaa. Jos hän ei siitä ymmärrä panostaa suhteeseen enemmän, niin voit harkita, onko hän varmasti oikea sinulle

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat