Apua kaipaan nopeasti

Vierailija

Mitä olette mieltä, että tuoreen poikaystäväni facebook-sivuilla on kuva miehestä ja hänen exästään. Kuvassa he poseeraavat lähekkäin ja sydän kruunaa kuvan. Mies ja ex ovat eronneet jo kesällä. Ex ei ole päässyt yli miehestä ja on yhteydessä jonkin verran mieheen. Eron jälkeen miehellä ja exällä ollut jonkinlaista sutinaa, mutta mies on sanonut kaiken loppuneen jo ennen talvea.Ex on erittäin kaunis ja häntä näkyy viikonloppuisin paljon ulkona. Mies juoksee baareissa joka viikonloppu, mutta on AiNA tehnyt sitä. Mies on ihana ja olen syvästi ihastunut.

Minua ärsyttää, että siivotessa vastaan on tullut miehen kaapeissa exän tavaroita, leffoja, rakkaus-synttärikortteja yms. Mies sanoo exän olevan teini draamailija. En halua ottaa asiaa ainakaan vielä puheeksi, koska en tiedä, olenko vain vainoharhainen. Mitä mieltä olette? Onko jotain erityisiä merkkejä, että ex kummittelee miehen mielessä?

Please help me.

Kommentit (3)

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Ei siinä minusta mitään, jos on exän kuvia facebookissa. Ei kaikkia muistoja tarvitse pois heittää. Eikä poikaystäväsi varmaan edes muista kortteja ja tuollaisia. Rojua löytyy jokaisen kodista ja vaikea sieltä kaikkea on löytää. Mutta ei niitä uuden tyttöystävän naamaan saa hieroa. Tavarat voi pitää jossain kaapin perukoilla ja kunhan exän kuva ei ole profiili/taustakuvassa tai muuten erityisen esillä, niin eihän siinä mitään vikaa.

Oma asiansa sitten on kannattaako tuosta sutinasta huolestua. Siitä ei mitään voi sanoa tietämättä tarkempia yksityiskohtia. Ei kannata syyttä miestä kuulustella. Vielä suhteen alussa tyyppi voi ottaa helpommin jalat alleen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat