Emma

Vierailija

Tänään olisi välipäivä mutta liikuin lisäliikuntaa, kävelin siskolle vaunujen kanssa kyläilemään ja takasin, tein myös iphonessa olevat 3 eri treeniä, 10min vatsatreenin, 10minuutin jalkatreenin ja kaikenkukkuraks peppuliikettä 80kertaa! 

-Emma

Kommentit (14)

Vierailija

Tänään takana vaunulenkki kaupunkii 2,3km ja takasin, pienen hengähdyksen jälkee pakotin itseni lähtemään salille vetämään vielä pump tunnin! Ja päätin että tänään nostan paiinojen määrää ja aion jaksaa vetää tunnin täysillä loppuun asti ja huhheijjaa niin mä vaan hampaat irvessä väänsin enkä luovuttanu! vauunujen kanssa kävelin sinnekkin ja takasin! :)

Vierailija

Synnytyksen jälkee(heinäkuu 2012) musta tuli kauhee herkkuperse ja saatoin vetää ison keksipaketin, suklaalevyn ja karkkipussin joka ilta mut nyt päätin että lopetan sen ylimääräsen herkuttelun! Aion pitää aina vaan lauantaina herkkupäivän ja muut päivät ilman MITÄÄN HERKKUJA ! en syö vaikka olisi jonku synttärit tai kylässä tarjolla, aion pitää pääni! jospa helmikuun jälkeen herkkuhimoni olisi kadonnut ! ;)

-Emma

Vierailija

takapakkia hieman. Eilinen herkkupäivä jatkunut tähänki päivää :/ tän päivän pumppi jäi väliin koska pikku neitokaiseni kummi tuli kylää juuri kun pumppi olisi ollut ! mikä ihaninta ja oon aivan täpinöissäni, kävin ostaa UUDET SALIVAATTEET !! :)) edelliset salivaatteet(housut) tippuu jalasta(imetys tiputti synnytyksen jälkee huimat 5kg) mutta paita on liian lyhyt ku tissit kasvanu imetyksen myötä :D nyt on niin paljon intoa ku varusteetki on kohallaa, täydellistä ettenkö sanois ;) huomenna lupaan hikoilla vkl ylimääräset kalorit pois! 

-Emma

Vierailija

Huh! Tänään saldona kävely salille, ennen kuntonyrkkeilyä päätin vetästä vielä kunnon salitreenin,  enimmäksee jalkoja kun kuntonyrkkeilyssä keskitytää enemmän yläkroppaa :) ja kävelin kotia :) ihanaa! se fiilis nyrkkeilyn jälkee! viikon patoutumat taas purettu ;)

-Emma

Vierailija

Meinas unohtua, tänään mittasin sradegiset mittani ja muutaman sentti pois!

14.1.2013 aamupaino 56,7kg. Lantio 86cm. Reidet 56cm. Vyötärö 81cm. Kädet 26cm
21.1 aamupaino 56,5kg. Lantio 84cm. Reidet 54cm. Vyötärö 78cm. Kädet 25cm
28.1 aamupaino 57,7kg. Lantio 83cm. Reidet 54cm. Vyötärö 75cm. Kädet 25cm

Siinä on Tammikuun aikaansaannokset! :)

Vierailija

4.1.2013 aamupaino 56,7kg. Lantio 86cm. Reidet 56cm. Vyötärö 81cm. Kädet 26cm
 
21.1 aamupaino 56,5kg. Lantio 84cm. Reidet 54cm. Vyötärö 78cm. Kädet 25cm
 
28.1 aamupaino 57,7kg. Lantio 83cm. Reidet 54cm. Vyötärö 75cm. Kädet 25cm
 
Muutama sentti pois ;) !
 

Vierailija

Tänään käyty vetää bootcamp JA HUHHUH on se vaan kauheeta! siinä jos missä saa haastaa ittensä ja nimensä mukanen tunti! :) 

Vierailija

Tänään on käyty vetämässä "ylimääränen" sali treeni :) tänää on tehny mieli iha älyttömästi herkkuja! retkahin syömää 1 piparin. plääh. Ei sillä on varmaa vara syödä mutta ku piti olla syömättä viikot ja lauantai piti olla herkkupäivä :S

Vierailija

Eilinen päivä oli välipäivä liikunnasta mutta tänään oli vuorossa taas pump! hirveen kiireen jälkee suoraa kaupasta salille ja kerkesin, onneks! nostin taas paino määrää joissain liikesarjoissa, ojentajat ja hauikset tuntuu olevan erittäin heikossa hapessa kun painomäärä pitää olla suht pieni! noh pikkuhiljaa hyvä tulee :) jaloissa taasen tuntuu voimaa olevan kun ens kerralla saa kyykyissä nostaa painomäärää vieläkin kun olisi isommillakin tänään jaksanu! Huomenna luvallinen herkkupäivä ja meillä onki tiedossa yhden neitokaisen 1v. synttärit, herkuttelua siis tiedossa, luvallisesti! :) Aion viettää huomenna myös ensimmäisen vapaa illan neidin syntymän jälkeen joten sunnuntaina taitaa jäädä pumppi väliin mutta ensi viikolla taas tiukka treeni jatkuu! :)

Vierailija

On näköjään unohtunu päivittää, viime viikolla kävin siis maanantaina kuntonyrkkeilyssä plus salitreeni, tiistaina bootcamp tunti, lisäksi keskiviikkona kävin vetämässä kunnon salitreenin ja perjantaina pump tunti! vkl oli sitte lepäilyä :) tänään kävin taas maanantain kunniaks vtämässä salitreenin(jalkoja enimmäksee) ja kuntonyrkkeily tunnin! :) kävelin kotiin ja salille, hyötyliikuntaaa! :)

Vierailija

Viime viikko meni iha överiks, en päässy salille kun oli kauheesti kaikkia menoja ja tekemistä, eilen vietettii meijän pikkuneidin puolvuotis synttäreitä jotka samalla oli me&i kutsut ja tullu herkuteltua näin vkl mut eilenhä oli luvallinen herkkupäivä :). Myöskin salin jumppien ajanvaraus ohjelma on sekoillu ja poistanu mut tunneilta ja lisänny tunteja ja siirrelly niitten päiviä että iham ottaa pattiii! huomenna iso puhelu salille ja toivon että ens viikon jumpat menis hyvin :)

Vierailija

Tän päivän nyrkkeily jäi väliin ja harmittaa pirusti mut minkäs teet kun mies ei voinu vahtia ja lapsiparkki täynnä :S noh kävelin sitte hoitelemaa asioita ja voin kertoa että plussakelillä on vit**maista työntää vaunuja jos ei oo kunnolla aurattu! voi sitä puuskuttamisen määrää ja lunta sato vaa koko aika lisää! :D noh lisäliikuntaa ku työntää sellasta 8kilon punnusta kera vaunujen ;))

Vierailija

Tämän koko viikono on heittäny vaunulenkkiä kun mies ono llu iltavuorossa en ole ohjatuille tunneille päässy! mutta ihanaa mulla on ens keskiviikkona PT tapaaminen. Aion kokeilla Fustraa! jos se ei vastaa sitä mitä haen ni ajattelin jospa kokeilen pelkkää PT. Haluan kunnon ruokavalion, hyvän kyykkyperseen ja oikean tavan käydä salilla plus ohjatuilla tunneilla, kaiken kukkuraks haluan tietää edistymisen (inbody mittaus?) :) ! ens viikolla onki sitte taas paljon kaikkia ohjattuja tunteja! mä odotan, saa vähä vaihtelua vaunulenkittelyy :))

Vierailija

Maanantaina tuli mentyä kuntonyrkkeilee ja olipaha tunti huhhuh! sitte lähin hakemaa neitiä keskustasta ja voi luoja miten rankka matka kotii oli työntää vaunuja ku lunta sato ja teitä ei ollu aurattu! jouduin hiki otassa työntää niitä jopa alakäkee! noh olipahan tehokasta ! :) eilen mulle iski sitte totaalinen flunssa ja taas menee mönkää tän viikon jumpat :( tänää olis ollu PT tapaaminenki mutta täytyy siirtää se ens viikkoo. Kyllä tää tästä! :) kiritää sitte ku voidaan! ;))

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat