Ella-Noora

Vierailija

Tunti tuli vietettyä stepperillä! :) Telkkarin kattominen samalla auttoi kyllä jaksamaan!

Ella-Noora

Kommentit (11)

Vierailija

Nyt on zumbattukin 40 min. Tarkotus olis kuntoilla joka maanantai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai. Päivän saldona on litrakaupalla hikeä, punanen naama ja pari mustelmaa (pullottavat lihakset katkoo verisuonia ;D). Vaikka tarkotuksena onkin kohottaa kuntoa eikä muokata kroppaa, otin silti ennen-kuvan! :)

Ella-Noora

Vierailija

Taas zumbasin tunnin ja venyttelin kunnolla, koska torstain jälkee oli reidet ja pohkeet ihan tules ku en muistanu kunnolla venytellä..

Vierailija

Zumbattu taas tunti.. kaipais kyllä jotaki muutaki liikuntaa, mutta mieluiten kotona omas rauhas tehtävää..:)

Vierailija

Eilen tunnin zumban jälkeen tein taas tuon Jillian Michaelsin rääkkijumpan, jolla sain sen kuuluisan veren maun taas suuhun..;D muutin kuntoiluohjelmaani niin, että tiistaina, torstaina ja sunnuntaina teen tunnin rasvanpolttolenkin + vatsalihastreenin ja muina päivinä zumbaan tunnin. Näiden lisäksi joka päivä tuo rääkkijumppa, joka on tarkoitettu tehtäväksi joka päivä. Tavoitteena olisi ystävänpäivään mennessä päästä siinä tasolle 3. :)

Vierailija

Suunnitelmat piti, eli olin stepperillä tunnin telkkarin ääres ja treenasin vatsaa 6x25x3. Myöhemmin tein vielä rääkkijumpan, jonka jälkeen oksetti kamalasti..:/ Onneksi meni aika pian ohi.

Vierailija

Samaa tahtia oon menny :) Viime viikolla tosin oli pieni oksennustauti ja muuta paskaa mutta pari päivää jäi onneksi vaan välistä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat