Mikä on helmikuun Cosmon paras juttu?

Kommentit (8)

Vierailija

Ehdottomasti parhaat jutut olivat sivulla 48, jossa kerrottiin noloista tilanteista punttisalilla, myös muut jumppa aiheiset jutut ovat mainioita ja niitä saisi olla lisää ! 

Vierailija

Parhain juttu on "Romanttiset viikonloppulomat", sain inspistä ja ideoita, kiitos paljon! Turhia juttuja lehdessänne ei ole. Lindan blogi on tosi jees, koukutti mut täysin! Haluan osallistua arvontaan näin, koska kilpailusivut eivät näytä toimivan. Ihanaa talven jatkoa toimitukselle!

Vierailija

Lindasta oleva juttu oli ihana, samoin hänestä otetut upeat kuvat. Sain myös monta hyvää meikkausvinkkiä tän kuun lehdestä, joutuu lähtemään  kauppaan varjostusväriä ostamaan.

Kiitos, pitkästä aikaa oli lehdessä paljon minua kiinostavia juttuja

Vierailija

Ehdottomasti parhaat vinkit sain itselleni jutusta romanttiset viikonloppu lomat. Myös ps. I love fashion bloggarin juttu oli kiva lukea, koska olen seurannut hänen blogiaan säännöllisesti :)

Vierailija

Cosmon uusin numero oli oikea talven piristysruiske. Luin lehden kannesta kanteen ja sain mukaani parempaa mieltä, uusia tyyli ja kauneusvinkkejä ja tietysti hymyn huulille luettua uusimman horoskoopin. Elämä hymyilee ja Cosmo saa sen vielä makeammaksi. Kiitos toimitukselle ihanasta naisten joka kuukautisesta piristysruiskeesta"

Vierailija

Ehdottomasti body love, koska ajattelen aina että syön väärää ruokaa herkkuja yms. Sivuilta löytyi myös hyviä välipala vinkkejä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat