Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Leveä selkä! Se sytyttää! Kertoo myös siitä että mies treenaa ja pitää itsestään huolta. Nam! Ja mitä leveämpi selkä sitä lujemmin hän pystyy halaamaan ja syliin pystyy kömpimään syvemmälle :)

Vierailija

Navan seutu ja lantio :P

Mutta siis treenattu mies hyvine olkapäineen, hauiksineen, reisineen, rinta- ja vatsalihaksineen on aina ilo silmälle :)

Vierailija

Litteä vatsa, josta erottuu aavistuksenomaisesti vatsalihakset, rintalihakset saisivat kanssa erottua, sen enempää treenatut lihakset ei sytytä.

Vierailija

pehmeä peppu! muuten mieheni on äärimmäisen treenattu, sixpack, rintalihakset ja hauikset kuin alusvaatemallilla, ja silti rakastan eniten sitä syötävän ihanaa peppua.

Vierailija

Mieheni paras osa vartalossa on takapuoli. Se on niin herkullinen, että läimäytän häntä sinne aina, kun mahdollista. :P Muut ihanat osat on hartiat ja kasvot, varsinkin posket.

Vierailija

parasta mieheni vartalossa on lihaksikkaat käsivarret ja isot kädet, sekä leveät hartiat. näihin asioihin kyllä katse kiinnittyy miehellä kuin miehellä. ja leveä rintakehä! sekä yleensäkkin treenattu, lihaksikas mies <3

Vierailija

Tämä ei päde kaikkien miesten kohdalla, mutta oman siippani pakaroista tykkään aivan julmetusti! En tykkää sixpack-lihaskimpuista, mutta yleisesti ottaen leveä selkä on miehellä todella hot.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat