Mieheni on vätys

Vierailija

Lykykäisyydessään taustoja että tapasin poikaystäväni vähän reilu vuosi sitten. Olemme rakastuineita ja yleensä elämä on ihanaa mutta ongelmilta ei vältytä niinkuin ei missään parisuhteessa.

Noin 4 kk sitten muutin samalle paikkakunnalle kuin hän, ihan vain hänen takiaan, minulla ei ollut muita "kavereita" täällä kuin hän, ja nyt olemme suunnittelemassa yhteenmuuttoa. Kihloistakin on tovi jo puhuttu, ja uskoisin niiden olevan tulossa tässä keväällä/kesällä jos kaikke menisi elämässä ja parisuhteessa mukavasti eteenpäin.

Poikaystäväni opiskelee viime metrejä (menossa itseasiassa jo lisävuodella) ammattikorkeakoulussa, eli emme ole mikään teinipariskunta, vaan reiluja parikymppisiä molemmat vaikka hän tuntuukin käyttäytyvän kuin uhmakas ja kakaramainen teinipoika.

Ongelmani on se, että poikaystäväni on vätys. Häntä ei koulu kiinnosta, saatika sitten työelämään pääsy. Kalja maistuu liiankin hyvin, juominen ei katso onko arki vai viikonloppu, eikä sitä onko huomenna koulua, ja vielä vähemmän se katsoo sitä, että minä en voi sietää tätä asiaa. Tälläkin hetkellä hän istuu kotonaan juomassa kaljaa ja pelaamassa, tuota niin monen muunkin naisen kiroamaan, NHL:ää pleikkarilla. Hän on muutenkin tuntunut sössineen asiansa monen sadan euron pikavipeillä ja niitäkin on useasta eri firmasta (hän ei tiedä, että minä tiedän hänen veloistaan).

Rakastan häntä valtavasti, enkä missään nimessä haluaisi erota, mutta välillä se tuntuu vain niin perhanan hankalalta eikä tämä juominen sovi minun elämääni, miehelleni se on varsin samantekevää milloin hän juo, kuinka paljon koska se on hänestä niiiin mukavaa, eikä koe mitään estettä tälle oli päivä mikä tahansa. Ennemmin hän jättäisi minut kuin kaljan. En vaadi häneltä, että absolutisti pitäisi olla mutta voisi yrittää keskittyä elämäänsä ja sen hoitamiseen.

Nyt vaan epäilyttää pirusti tuo yhteenmuuttaminen kun toinen on niin perhanan välinpitämätön mutta sitten toisinaan niin ihana ja rakastava ettei samaksi mieheksi uskoisi. Pakko oli jonnekin avautua kun v*tuttaa niin suunnattomasti, kärsimäton nainen kuin olen. Kiitos amen.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat