Koukussa pettämiseen

Vierailija

Hei, olen vasta 19vuotias mutta olen ollut saman pojan kanssa jo 4vuotta.. olemme siis käytännössä jo kasvettu yhteen...pettäminen alkoi noin vuosi sitten kun täytin 18 (tietenkin) silloin pääsin baareihin ja miehi pyöri jaloissa, jolloin tajusin että "i still got this" tajusin että olen nuori vielä ja voin ja kuuluukin olla miten haluaa.. pussailin muutaman miehen kanssa muutamana kertana baari iltoina, enkä maininut poikaystävälleni mitään..no himoni muihin miehiin vain kasvoi ja kasvoi kunnes päätin ehdottaa mihelleni taukoa..toteutimme tauon..menin aivan sekaisin, ja ryyppäsin kuin hullu..tauon aikan kiinnyin pariinkin mieheen myös hieman tunne tasolla, ja niin teki myös poikaystäväni..saatuamme kummatkin kuulla tapahtuneista menimme kummatkin aivan shokkiin ja tartuimme toisistamme kiinni..entistä kovemmin..päätin että päättäminen loppuu siihen, kuulumme toisillemme... ei kulunut kuin muutama kuukausi kun tapahtui "vanha suola janottaa" tilanne ja päädyin entisen ihastukseni juhliin..päädyimme viettämään yön yhdessä..en kertonut poikaystävälleni..jatkoin niinsanottua "kaksoiselämää" ja jäin kiinnikkin parikertaa mutta kiisitn kaiken..eräänä iltana kuitenkin päädyin viettämään yön erään yhtteisen ystäväni kanssa, joka myös seurustelee..tajusin etten tätä voi kiistää jos se paljastuu joten kerroin poikaystävälleni..pidemmittä keskusteluitta hän antoi anteeksi...siitä se sitten lähti, tajusin että saan anteeksi kaiken, ja aina...seurasi espanjan matka jolloin  päädyin kunnolla sänkypuuhiin miehen kanssa..sitä en ollut tehnyt aikasiemmin..kerroin tämän poikaystävälleni sanoen "hän otti minut tahtomattani" ja sain anteeksi..seurasi sala ihastuksia, öitä mutta aina lähinnä ilman seksia ehkä jonkinlaista "käsityötä" ja pussailua..välillä kerroin välillä en.. kaverini ihmettelee että mitä oikein teen...pahin virheeni oli siis se että noin kaksi kuukautta sitten päätimme muuuttaa yhteen, sillä oli molemmilla asunnon tarve pk seudulta...tilanne on nyt se että viime vklpuna vietin yön miehen kanssa ja heti kun pääsin suomeen niin vietin jälleen yön miehen kanssa...ja nyt viimein kerroin kaiken (vähän lievemmin tosin) poikaystävälleni, hän edelleen antoi anteeksi, mutta sanoin että tälle on tultava loppu..en tiedä suhteelle vai pettämiselle..kumpaankaan en pysty..poikaystäväni ehdotti että voimme asua samassa talossa erosta huolimatta, mutten kokenut sitä fiksuksi, voisihan sitä yrittää... tilanne on niin vaikea, toivoisin että jaksaisitte ajatuksianne tästä! SOS

Kommentit (6)

mari-
Seuraa 
Liittynyt16.8.2011

Huh huh.... sen lisäksi että sinun teot on aika uskomattomia, on aika ihmeellistä että poikakaveresi antaa kaiken anteeksi? O.o Ehkä teidän pitäisi erota/pitää uudestaan taukoa pidemmän aikaa jolloin voisit läträtä muilla miehillä niin paljon kuin haluat. Sitten katsot onko se tosiaan sen arvoista. Selvää on ettei tilanne voi jatkua nykyisellään..:/ Tsemppiä hirveesti!

Vierailija

Huh huh... jokainen tekee niin kun parhaaks näkee, mutta musta toi meno on jo naurettavaa... Jos sulla on tarve olla joka yö eri miehen sängyssä, niin eiks ero olis siinä tapauksessa parempi ratkasu? O.o Mun mielestä toi on nimittäin tosi loukkaavaa sun poikaystävää kohtaan, enkä ymmärrä miten se antaa anteeks joka kerta. Ehkä tauko/eroominen olis oikeesti hyvä ratkasu, niin voisit kunnolla miettiä haluutko olla sun poikaystävän kans jos kumminkin haluut olla muidenkin miesten kanssa. 

Vierailija

Kannatan tosiaankin eroa. Varmasti eri miesten uutuudenviehätys on välillä suuri, ja tuntuu hienolta saada ihailua ja muuta kivaa muilta tahoilta, mutta kunnon parisuhde perustuu luottamukselle ja sille että _ollaan_ luottamuksen arvoisia. Jos ei ole sen verran tahdonvoimaa olla uskollinen, on turha roikkua suhteessa ja loukata toista.

Sen, että ootte "kasvaneet yhteen", ei pitäis nyt olla enää mikään syy pysytellä suhteessa, kun kerran haluat kuitenkin muiden miesten seuraa jatkuvasti. Teet poikaystävällesi väärin, ja tämä tekee virheen katsoensa touhujasi sormiensa välistä. Luultavasti hänkin käy vieraissa, jos ei suutu tekosistasi verisesti. Erotkaa, että mies ehkä löytää kunnollisen naisen ja sinä voit jatkaa tuota harrastustasi

Vierailija

komppaan edellisen viestin kirjottajaa. En usko, että kukaan voi noin vaan antaa kaiken jatkuvasti anteeksi, ellei itse uita lusikkaansa samallaisessa sopassa. 
Ei tuossa suhteessa nyt kyllä valitettavasti ole mitään järkeä.. 

Vierailija

Kysyn ihan mielenkiinnosta, miten suhtautuisit, jos nykyinen poikaystäväsikin voisi olla öitä muiden kanssa? Onhan sekin vaihtoehto, jos et halua jättää häntä, etkä luopua muista miehistä. Molemmat saavat panna muita niin paljon kuin sielu sietää, vaikka yhdessä olettekin. Mutta se on epäreilua, jos et tuota hyväksyisi ja siinä tapauksessa kehottaisin tekemään ainoan fiksun ja reilun tekosi ja jättämään miehen. 

Joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin sulla ja miehellä on vakavan keskustelun paikka edessä. Ette te tuolla tavalla voi ikuisuuksiin jatkaa, varsinkaan jos muiden paneskelusi loukkaa miestäsi, mistä et maininnut mitään. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat