Klipsihiustenpidennysten takkuuntuminen

Vierailija

Moi kaikille :)

Osaisiko kukaan auttaa tälläisessä ongelmassa: Pidän todella paljon klipsihiustenpidennyksistä ja olenkin tilannut niitä sekä Hairiumilta että Hairtradesta. Kumpikin tukka oli 100 % remyhiusta, kuitenkin vain parin viikon käytön jälkeen, molemmat pidennykset menevät tosi pahaan takkuun, kun ovat olleet noin tunnin päässä. En muotoile pidennyshiusta ja suoristan takkuja usein käyttämällä kerastasen hiusöljyä. Omat hiukseni ovat ohuet. Mikä siis avuksi tuohon takkuuntumiseen?

Kommentit (4)

Vierailija

Kannattaa tilata muualta ne klipsit. Kun noita käytin, nii tilasin sielt rapunzel of swedenist ja helvetin hyvin on kestäny.En tosin enää jaksa klipsi show'ta ja tukkaki on eriväriä :D Pidin noit tosiaa yksiä 2vuotta melkeepä joka pv, ja noit vois vieläki käyttää. Niit on suoristettu, kiharrettu, pesty, hoidettu....

Kerran menin tilaa dreamhairilt, ni iha paskaa laatua. Ne 80euron hiukset meni viikossa takkupalloks, vaik käsittelin niitä _täysin_ samanlailla ku rapunzelin hiuksia. Ja molemmat oli siis remy-hiusta. 

Vierailija

Lisäykseks viel tohon, et noi dreamhairin hiukset oheni, liiottelematta 70% rotan hännäks, ja ne näytti tautisilta mun paksussa tukassa. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat