Uusia tuttavuuksia ja kavereita elämään :-)

Vierailija

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee ihan kohta 19 vuotta täyttävä mimmi, joka haluais saada uusia tuttavuuksia, kavereita ja miksei jopa ystäviäkin elämäänsä. Oon luonteeltani positiivinen, puhelias, sosiaalinen, menevä ja huumorintajuinen hassuttelija, jolta löytyy myös se syvällisempi ja rauhallisempi puoli aina tarvittaessa. Tykkään paljon esimerkiks "tyttöjen jutuista" (shoppailu, laittautuminen jne), matkustelusta, liikunnasta, kokkaamisesta ja hyvällä ruoalla herkuttelusta, huumorista, sisustusjutuista, eläimistä, relailusta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta.

Päätin nyt uteliaisuuttani kokeilla laittaa keskustelun pystyyn ja kattoo löytyiskö täältä ketään ketä kiinnostais tutustua. Voitais tehdä tuttavuutta esimerkiks facebookin välityksellä, sähköpostikin käy mut sitä tulee laiskemmin käytettyä. Jos siis oot noin 16-22-vuotias ja sulle tuli sellanen fiilis, että olis kiva tutustua niin laita viestiä osotteeseen annikangas@hotmail.com ja kerro jotain itestäs :-)

Ps.Yhden tai kahden viestin kirjottajat älkää vaivautuko vastailemaan - mä haluan yhteydenottoja sellasilta ketkä oikeesti tahtois tutustua.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat