10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen

Vierailija

HUOM: Seuraavaa listaa et tule löytämään Cosmopolitanista, joten ainoa tilaisuutesi tutustua siihen on tässä ja nyt.

1. OPETTELE KOMMUNIKOIMAAN.
Miehellä ei ole velvollisuutta lukea ajatuksiasi, tai osata tulkita epämääräisiä "signaalejasi". Olet aikuinen ihminen, ja sinun velvollisuutena on tehdä viesti selväksi. Jos viesti ei mene perille, niin mieti miten voit parantaa viestintääsi. "Siis mähän katsoin sitä silleen ovelasti, mut se ei tajunnut että se oli kutsu"- ei näin. "Mä pidin sille mykkäkouluu niin kauan kunnes se soitti ambulanssin kun se luuli mun vajonneen katatoniseen tilaan" - ei näin.

2. OLE JOHDONMUKAINEN.
Ja lakkaa kutsumassa irrationaalista ja epäjohdonmukaista käytöstä "feminiiniseksi mystiikaksi" tai että olet "kompleksinen". Nuo positiiviset raamitukset eivät enää toimi. Äläkä missään olosuhteisssa, enää milloinkaan, sano yhtä asiaa ja tee toista! Esim. jos sanot pitäväsi kilteistä miehistä, et pistä sellaista kaverialueelle ja ota jotain hirveää, sosiopaattista runkkaria hänen sijastaan. Samoin jos kiellät ettet nai ylöspäin, niin toimi myöskin sen mukaan.

3. ÄLÄ KÄYTÄ SEKSIÄ ASEENASI (tai jos käytät niin lue edellinen kohta).
Jos haluat seksiä niin älä käytä sitä manipuloimiseen, etenkin jos tykkäät lauselmista kuten "seksi on kahden aikuisen väliseen suostumukseen perustuva, kaunis asia". Entä mitä tarkoitan sulkulauseella? Jos sinusta kaikki miehet on sikoja, niin lakkaa palkitsemasta pahojen poikien pahuutta seksillä (vrt. edellinen kohta). Ja ai niin, myös pukeutuminen kuuluu tähän kategoriaan; jos "laitat munkit tiskiin" niin älä valita että miehet ajattelevat vain yhtä asiaa - sinulla on vapaus pukeutua kuten haluat, mutta vapauteen kuuluu myöskin vastuu.

4. MUODOSTA OMATUNTO.
Lakkaa väärinkäyttämästä seksuaalista valtaasi (äläkä väitä ettei sinulla ole sitä - tee testi), äläkä johda miehiä harhaan saadaksesi heiltä tai heidän kautta jotain. Naisten suosima "jos siitä ei jää kiinni se on sallittua"-rationalisointi on tästä hyvä esimerkki.

5. ÄLÄ KUPPAA MIEHEN RESURSSEJA, JA ODOTA TÄMÄN OLEVAN ELÄMÄSI SPONSORI.
Kun katselin vuodenvaihteen hauskoja facebook-kyselyjä, jossa on sekasanainen listaus, josta kolme ensimmäisenä erotettua sanaa olivat ne asiat jotka tulisi tulevana vuonna saamaan. Eräs nainen sai kaikkea kivaa, mutta totesi: "missä raha, se tärkein?" Ok, on tullut selväksi että nainen on paatunut materialisti joka rakastaa rahaa. Mutta älä odota, että näinä tasa-arvon aikoina sinulla olisi minkäänlaista oikeutta vaatia mieheltä suurempia tuloja kuin mitä sinulla on, saati sitten elatusta. Myytti naisen 80 centin eurosta on kumottu, joten jos haluat lisää rahaa, tee yhtä paljon töitä kuin mies. Jos taas teet kivoja sisätöitä, samalla kun enemmän palkkaa saavat mies on metsurina, niin ole hyvä ja vaihda uraa. Ja jos olet kiinnostunut asiasta nimeltä rakkaus, niin unohda kaikki tulorajat, muuten toimintasi on yhtä kuin prostituutio.

6. LOPETA PELAILU JA PETOLLISUUS.
Miehen ja kanssaihmisten manipuloiminen on erittäin epärehellistä ja epäkypsää. Tiedät tarkalleen mitä tarkoitan. Jos se on sinusta "ihan tavallista" tai "jotain mitä kaikki naiset tekee", niin olet silloin vain myöntänyt yhteiskunnan feminiinisen puolen kollektiivisen sairastumisen. Todellakin, terve ihminen ei pelaile. Tämän totesi mm. psykiatri Eric Berne joka tutki ja kirjoitti paljon tästä pelailusta, ja totesi että tiedostavat voivat pelastua, murtaa käyttäytymisen raja-aidat, jättää ohjelmoinnin, olla välittömiä, ja löytää tiensä pelittömyyteen.

7. JOS ODOTAT TASA-ARVOA, KÄYTTÄYDY SEN MUKAAN.
Esim. jos mies tarjoaa, sinä tarjoat seuraavalla kerralla. Luovu tuplastandardeista, jos uskot että elämä "miestenmaailmassa" on herkkua, niin silloin "ei saa olen tyttö"-kortti ja sen käyttö tulee lopettaa.

8. ÄLÄ ULKOISTA VASTUUTA JA/TAI SYYTÄ MIEHIÄ ONGELMISTASI.
Sinä olet jo iso tyttö, toimi sen mukaan. Ainoa joka on vastuussa sinun toilailuista olet sinä itse. Kanna vastuu, itsestäsi kuin myöskin (kyseenalaisista) teoistasi. "Niin mutkun miehetkin"-kortti ei myöskään kelpaa, vai hyppäätkö sinäkin kaivoon jos näet miehen tekevän niin? Samoin mitä tulee seksuaaliseen valtaasi, niin ole tietoinen ettet voi syyttää miehiä siitä että he ovat sikoja, sillä sinä naisena olet se joka päätät kuka saa ja kenelle annetaan. Siispä ota vastuu valinnoistasi, tai muuta miesmakuasi.

9. OLE IHMISIKSI (OLE MUKAVA).
MGTOW-liike ja tuontivaimot on hyvä esimerkki siitä, etteivät miehet enää jaksa itsekeskeisiä, lapsellisia ja narttuilusta ylpeitä, narsistisia idiootteja. Olit sitten voittanut geneettisessä lotossa, tai jos iskä ei koskaan ostanut sinulle ponia, tai vain jos sinulla sattuu olemaan tissit ja pimppi, ei sinulla ole oikeutta käyttäytyä kusipäisesti. Vaikka naisten hinku pahoihin poikiin on johtanut siihen, että lady and gentleman-kulttuuri on muuttumassa Jersey Shore-tyyliseen biatchees and douchebags-dystopiaan, niin me ymmärrämme että antisosiaalisten ilmiöiden ruokkiminen ei ole yhteiskunnallisesti suotavaa. Nämä lammasmaiset feikki-alfat (naisten on tutkittu liittävän psykopaatin ja narsistin piirteet maskuliinisuuteen - kiitti vaan feminismi maskuliinisuuden tappamisesta, naiset janoavat sitä joka tapauksessa ja tässä tulos) eli ylikompensoivat kusipäät, tietysti lisääntyvät sitä myöden, mitä enemmän naiset palkitsevat kyseisen kulttuurin ja toimivat näiden miesten vastapareina.

10. LUOVU FEMINISMISTÄ.
Tämä lista, ja johdanto listaan kertoo syyn miksi. Mutta jos sinulla todella on kutsumus tasa-arvon puolesta, ryhdy egalitaristiksi (feminismin tyrannisoimassa maailmassa ryhtyminen maskulistiksi olisi tasapainoittava teko myös).

Jos nainen taitaa nämä kohdat, on selvää että hänellä on mahdollisuus luoda poikkeuksellinen yhteys mieheen, kun sivistymättömät ja primitiivisimmät naiset pysyvät miehelle vieraina.

http://fundamentti.blogspot.fi/2013/01/10-lakia-kuinka-olla-parempi-nainen.html

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat