ekakerta seksiä

Vierailija

Eli millasta se on? Sattuuko sillon ihan hirveesti ja pystyykö sillon voihkiin ollenkaa muusta ku kivusta? 

Kommentit (3)

Vierailija

Riippuu oletko esim. käyttänyt tampooneja tms. jotka voivat puhkaista immenkalvon, mutta ensimmäiset kerrat ovat luultavasti kivuliaita joka tapauksessa (voi tulla myös jonkin verran verta), kannattaa edetä hitaasti ja käyttää liukuvoidetta ja mainita kumppanille että on varovainen. Ja eka kerta voi olla melko kömpelö muutenkin. Tietysti kannattaa myös miettiä kenen kanssa haluat itsesi jakaa.

Vierailija

Itselläni eka kerta ei sattunut ollenkaan, ei tullut verta (en käyttänyt tuolloin tampooneja) ja kaikki sujui muutenkin ilman hirveää sähläämistä. Nautin seksistä todella paljon ja samoin poikaystäväni, joka harrasti seksiä myös ensimmäistä kertaa. Tosiaan kannattaa edetä omaan tahtiin ja kertoa kumppanille, jos jokin sattuu tai tuntuu muuten pahalta.

Vierailija

Ei se kipu ihan sietämätöntä oo.. Pikemminkin pienoinen paineen tuntu, mutta sekin menee ohi. Pikkasen tuli verta vaikkei pahemmin tuntunu. Ei mikään hirveä kokemus, mutta kyllä pikku hiljaa alkaa seksi paranemaan nautinnollisemmaksi, kun oppii tuntemaan mistä itse tykkää ja mistä kumppani tykkää :) 

ei kannata liikaa jännittää, jos kumppanina on sellainen kehen luottaa täysin. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat