Jos lyöt vielä kerran..

Kommentit (2)

Vierailija

Sanat satutavat lähes yhtä paljon kuin teot. Narsistisen ja sosiopaattisen kumppanin kanssa seurustellessa sanat ja teot ovat arkipäivää. Itselläni meni n.1,5 vuotta tajuta tuo asia ja seuraava puolivuotta asiaa käsitellessä ja pakokeinoja keksiessä.
Toimi ennenkuin on liian myöhäistä. Jos kumppanisi lyö sinua kerran ei se tule olemaan viimeinen. Jotkut ovat vain nii hemmetin hyviä peittämään sen.

Vierailija
Vierailija
Sanat satutavat lähes yhtä paljon kuin teot. Narsistisen ja sosiopaattisen kumppanin kanssa seurustellessa sanat ja teot ovat arkipäivää. Itselläni meni n.1,5 vuotta tajuta tuo asia ja seuraava puolivuotta asiaa käsitellessä ja pakokeinoja keksiessä. Toimi ennenkuin on liian myöhäistä. Jos kumppanisi lyö sinua kerran ei se tule olemaan viimeinen. Jotkut ovat vain nii hemmetin hyviä peittämään sen.

 

 

Aivan totta.. Itse seurustelin ja kaikki tuntui olevan kuin unelmaa, tieto raskaudestani ja sen jälkeen alkoi helvetti..Ero tuli, ja mitä itselle jäi oli kamala ex-mies joka kaikin keinoin yrittää pilata elämääni ja toinen oli syömishäiriö,mikä iski kuin syytin itseäni kaikesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat