Mitä tehdä?

Vierailija

Apua olen niin jumissa suhteessa ja en enään tiedä mitä teen. Eli olemme olleet yhdessä 1,5 vuotta ja poikaystäväni on tällä hetkellä armeijassa. Hänen käytöksensä on pikku hiljaa muuttunut yhä etäisemmäksi. Tuntuu kuin hän salailisi jotakin. Olen monesti löytänyt hänen sivuhistoriastaan muiden tyttöjen katottuja kuvia ja pornoa sekä keksusteluja muiden tyttöjen kanssa hyvin usein (mm. hänen exänsä). Asia ei muuten vaivaisi minua mutta kun meillä ei ole ollut enää seksiä pitkään aikaan. Ei vaikka kuinka yrittäisin ja mitä tekisin. Ymmärtäisin edes jotenkin asian jos olisin ulkonäöllisesti muuttunut mutta kun en ole. Kun yritän kysyä asiasta mies sanoo vain että hänelle on läheisyys tärkeämpää ja haluaa ensin sitä. Noh nyt pikkuhiljaa sekin on alkanut vähetä. Mies ei kunnioita minua yhtään eikä auta kotitöissä tms. 

Haluaisin toisaalta erota, sillä olen hyvin onneton tähän tilanteeseen. Välillä tuntuu että olisin onnellisempi yksin mutta ero pelottaa. Pelkään että kadun tekoa. En tiedä yhtään mitä tehdä. Miehestä en ota yhtään selvää, sillä tuntuu kuin hän ei haluaisi enää puhua kunnolla. Silti hän sanoo rakastavansa minua ja kuinka tärkeä hänelle olen.

Kiitos jos joku jaksoi lukea ja kiitos kaikille jotka vastaavat,teistä olisi nyt paljon apua!

Kommentit (3)

Vierailija

Heippa! Ite oon kyllä vähän eri mieltä mitä myy94-. Tosin sitten jos itse et nää tilanteessa mitään muuta vaihtoehtoa kuin ero, niin sitten sun kannattaa vain rohkaistua ja jättää vaikka se tosi pahalta tuntuisikin aivan varmasti. Mutta itse kuitenkin ehdottaisin ensiksi toista vaihtoehtoa. Nimittäin mun paraskaveri jolla on intissä oleva poikaystävä, niin heillä on ollut aivan sama ongelma ja he ovat päässeet siitä yli. Kyseinen kaverinikin oli jo melkein aivan epätoivoinen että mitä tehdä, kun poikaystäväänsä ei kiinnosta enää edes seksi. Hänestä oli todella kurjaa tulla torjutuksi jos yritti jotain vihjailla seksiin liittyen yms. niin kuin ihan kenestä vaan meistä olisi ikävää ja ehkä jopa loukkaavaakin. Mutta heidän tilanteessaan kyse oli vain siitä että hänen poikaystävänsä oli yksinkertaisesti niin väsynyt intin takia että tuli jo halottomuutta. Nyt kuitenkin hänen inttinsä loppuu aivan kohta ja poikaystävä on palannut jo täysin ennalleen, luonteensakkin puolesta. Ja kaverinikin ajatteli myös että onko poikaystävällään jotain salattavaa kun ei näyttänyt koskaan mitä puhelimellansa teki. Tämä jätkä on myös suosittu jääkiekon pelaaja , jotenka senkin kautta tytöt baarissa koittavat tulla flirttailemaan hänelle vaikka kaverinikin olisi vieressä. Siinä tilanteessa kaverin poikaystäväni kuitenkin huomioi omaa tyttöystäväänsä ja jättää flirttailut sikseen, tosin kyllä se varmaan pönkittää hänen egoaan kun muut naiset koittavat tulla iskemään, mutta se on aika normaalia ellei se mene liiallisuuksiin eikä jätkällä nouse sen takia ns. kusi päähän.

Eli siis nyt neuvoisin keskustelemaan poikaystäväsi kanssa vakavasti ja kerrot mikä tuntuu sinusta ikävältä yms. ja katot että onko siitä apua. Et muuten kertonut tekstissäsi että milloinka poikaystäväsi intti loppuu. Jos se on jo aivan loppusuoralla niin se varmaan helpottaisi tuota teidän tilannetta. Inttiaika on kyllä varmasti rankkaa. Sitä sitten itekkin ootellessa kun oma poikaystävä lähtee vuoden päästä :D Paljon tsemiä sulle ja muista että itte tiiät mikä on parhain vaihtoehto. Epätoivoisessa suhteessa ei pidä eikä saakkaan olla.

Vierailija

Helpottavaa kuulla että jollakin on ollut samanlaisia ongelmia! Ja mun poikaystävällä loppuu intti kesällä, eli vuoden siis tulee olemaan siellä... Toivon niin vaan et tää kaikki johtuu tost intistä. Keskustelusta kun ei aina vaan oikeen tunnu tulevan mitään kun toinen on aina iltasin niin väsynyt ja sit päivisin on ain kaikkee muut tekemist.

Mutta hei ei kannata kauhulla odottaa sitä kun sun poikkis lähtee, nimittäin on tää ollut kans hyvää aikaa mulle. Pystyy keskittyy paremmin opiskeluun ja kavereihin ja samalla tottakai tulee testattua sitä omaa suhdetta ja opittua olemaan yksin. Ennen kun mun poikaystävä lähti niin oltiin oltu tosi paljon yhdessä nukuttiin ain yhdes jne. Lisäks muutettiin yhteen vähän ennen kun intti alko. Aluks olin ihan paniikis ku olisinkin yhtäkkii vaan yksin, mutta meni pari päivää ja yksinolost alko nauttimaan. Tottakai silti ne viikonloput ku poikaystävä tulee kotiin on ihania. Kannattaa vaan oikeest nauttii täst ajast ja keskittyy just esim. opiskeluun:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat