Epäilen olevani raskaana, mutta onko tämä ihan normaalia?

Vierailija

Ei tässä ole varsinaisesti yritetty tehdä vauvaa, mutta ollaan ajateltu, että tulee jos on tullakseen. Maanantaina tein testin, mutta näytti negaa, ajattelin alkuviikosta testata uudelleen. Nyt on ollut viikon ajan sellainen olo, että olisi saattanut tärpätä. Menkkakipujen tapaista tunnetta ollut alavatsassa, rinnat kipeät sekä kuvotusta, mutta menkkoja ei kuitenkaan ole näkynyt ja yleensä siis menkat alkaa samana päivänä kun alkaa kivut. 

Mulla on myös alkanut yhdyntäkivut ja se huolestuttaa, maanantaina tuntui pientä vihlontaa alavatsassa, mutta tänään kipu oli aivan jäätävä ja alkoi ihan yhtäkkiä kesken kaiken, tuntu siis siltä, että joku olisi lyönyt puukon alavatsasta läpi tai että mies seivästää mut vehkeellään. En sitten viitsinyt alkaa kipua valittamaan vaan irvistelin yksinäni. Kun lopetettiin niin vatsakivun lisäksi tuli ihan hirveän huono olo, siinä sitten oksennus kurkussa kyyneleet silmänurkissa totesin että hiukan tuli huono- olo. N. 15min kuluttua olo palautui normaaliksi. Ja seksi ei siis ollut mitään hc pornoa, vaan ihan rauhalliseen tahtiin.

Onko tämä ihan normaalia, kun mua nyt hiukan huolestuttaa, että mitä tässä on oikeen meneillään. Ja ainiin, myös aina kun käyn vessassa niin mahassa tuntuu pistelevää kipua.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat