Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Wentworth Miller ja Dominic Purcell eli Pako-sarjan päänäyttelijät Michael Scofield ja Lincoln Burrows! Ne vaan oli niin koviksia ja hyvännäkösiä äijiä ja olin niin kade tri Saralle, kun se sai kokee kaikkee jännää näiden kahden komistuksen kanssa!

Vierailija

Leonardo DiCaprio varmaan ensimmäinen, sitten tuli Orlando Bloom ja Viggo Mortensen. Ja sitten oli tää joku tälläinen sarja, missä oli kolme orvoks jäänyttä sisarusta ja joutuivat johonkin tätilään/setäläänsä asumaan, oli nuori poika, keskimmäinen oli joku lapsinero tyttö ja vanhin oli blondi surffarijätkä, johon olin ihastunut :D

Johnny Depp ei ole koskaan säväyttänyt itsenään, mutta Jack Sparrow <3

Vierailija

Norman Reedus!! Ihan sama missä roolissaan saa sydämmen tippumaan paikaltaan. Varsinkin tuoreimmassa sarjassa The Walking Dead jossa esittää punaniska Darylia, kun eräässä jaksossa piteli vastasyntynyttä vauvaa sylissään....<3 aaah... pelkkä ajatus saa sukat pyörimään jaloissa. 

Vierailija

The Rasmuksen Lauri Ylönen! Blondattu piikkitukka ja renttulook upposi kuin kuumille kiville! Ensimmäisellä poikaystävällä oli hieman sulateltavaa, sillä huoneeni seinät olivat tapetoitu Rasmuksen julisteilla lähes lattiasta kattoon..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat