Blogirinki

Vierailija

Heippa kaikki!

Täällä on ainakin yksi blogirinki jo valmiina, mutta se on todella täynnä, eikä mielestäni toimi toivotulla tavalla. Tehdäänkös toinen? Eli tarkoituksena olisi linkittää tänne oma bloginsa, ja samalla tilata muiden kirjoittajien blogeja. Kun olet liittynyt toisen blogiin, tämän blogin kirjoittaja taas lisää itsensä sinun blogisi lukijaksi. Kumpikin saa lukijan! Vastavuoroisuus on ideana. Tällä tavalla uudet, sekä tietenkin vähän vanhemmatkin lukijoita havittelevat blogit, pääsisivät kivasti alkuun muutamalla lukijalla lisää!

Ei tämä tapa tietenkään kaikille ole, mutta eikös tämä olisi ihan mukava keino saada vähän näkyvyyttä ja lisää lukijoita uudelle blogille! Myöhemmin voi tietenkin poistaa itsensä jonkin blogin lukijoita, jos siltä tuntuu. Minä ainakin etsin jatkuvasti lisää blogeja luettavaksi, joten minulle tämä tapa sopii kuin nappi silmään. 

Aloitetaan! Kaikki tilaamaan ja linkittämään blogeja! :)

Oma blogini:

http://elluntai.blogspot.fi/

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Jos nyt oikein ymmärsin, niin minun pitäisi liittyä sinun blogisi lukijaksi ja linkittää oma blogini. Ihan hyvä idea muuten, mutta liittyykö ihmiset toisen blogin lukijaksi vain sen takia että on "pakko"? Itse ainakin toivon lukijoiksi sellasia ihmisiä, joita oikeasti kiinnostaa lukea blogiani. Tosin eihän sitä koskaan tiedä että lukeeko joku sitä blogia vaikka sitä seuraisikin, mutta..

http://myynmaailma.blogspot.fi/

Vierailija

En näe sitä niinkään pakkona, vaan toisen "auttamisena". Tätä kautta saisi vähän alkupotkua blogilleen. Mutta eihän se tietenkään kaikille sovi, tajuan sen. :) 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat