Masennus, kiputila & pitkäaikaissairaus

Vierailija

Jos sinua koskettaa jonkin yllämainituista aiheista, täällä on yksi kohtalotoveri. Kirjoitan blogiini juuri näistä, jotka pyörittävät elämääni tällä hetkellä ja niiden alla joutuu tekemään päätöksiä, jotka eivät aina ole niin mukavia. Masennuksen lisäksi sairastan mm. reumaa. Blogin aloittamisessa oli ajatus purkaa lonkan aiheuttamaa toistaiseksi tietämätöntä kiputilaa ja väliajoin voimakastakin ahdistusta. Postauksissa pyörii valiajoin kuvia, joita sinne ilmaantuu kunhan saan rakkaasta harrastuksesta taas kiinni lonkan parannuttua..joskus. 

Ole hyvä ja käykää peremmälle kaikki keitä kiinnostaa lukea ja välillä kuunnella minua videopostauksien muodossa: Jos sinua koskettaa jonkin yllämainituista aiheista, täällä on yksi kohtalotoveri. Kirjoitan blogiini juuri näistä, jotka pyörittävät elämääni tällä hetkellä ja niiden alla joutuu tekemään päätöksiä, jotka eivät aina ole niin mukavia. Masennuksen lisäksi sairastan mm. reumaa. Blogin aloittamisessa oli ajatus purkaa lonkan aiheuttamaa toistaiseksi tietämätöntä kiputilaa ja väliajoin voimakastakin ahdistusta. Postauksissa pyörii valiajoin kuvia, joita sinne ilmaantuu kunhan saan rakkaasta harrastuksesta taas kiinni lonkan parannuttua..joskus. 

Ole hyvä ja käykää peremmälle kaikki keitä kiinnostaa lukea ja välillä kuunnella minua videopostauksien muodossa: http://waterdropsinhere.blogspot.fi/ , piristä päivääni/iltaani ja jätä kommenttia :)

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat