Nette Aro

Vierailija

Voisitte olla kohteliaita Netteä kohtaan ! Nette on kokenut rankkoja aikoja elämänsä aikana, joita kaikki ei ole kokenut. Jos olisitte kokenut saman kuin nette, niin olisitte ihan eri mieltä ! Nette on fiksu nuori nainen ! :-) Teidän on turha tulla mitään tuollaista sanoon, jos ette ole itse kokeneet. Nette haluaa jakaa kokemuksensa muille ja ei halua muille samaa 'kohtaloa'. Se on hyvä asia. Jatka Nette samaan malliin ja älä välitä tuollaisista ihmisistä. :-)

~ Nea 

Kommentit (15)

Vierailija

Samaa mieltä yhden aikaisemman kommentoijan kanssa.. Olen 'kaverisi' myös facebookissa, mutta itseasiassa vain sen takia, että saan lukea kaikkia 'fiksuja' kommenttejasi. Itse paasaat kiusaamisesta, mutta haukut itse kuitenkin muita, ja käsket muita 'painumaan vittuun'.? Ja toden teolla; et kestä yhtään kritiikkiä, sanotaan se sitten nätisti tai rumasti. Ja välittömästä sieltä tulee noin 50000000 miljoona Nette-fania heittelemään omia 'fiksuja' kommenttejaan. Suosittelen miettimään myös omaa käytöstäsi, ennen kuin alat syyttelemään muita. Ennen pidin sinua parempana ihmisenä, mutta luettuani kommenttejasi, arvostukseni sinua kohtaan on laskenut suuresti...

- Nerissa, -93

Vierailija

Sun blogi on aivan upea, ja niin oot myös sinäkin! Nuo, ketkä haukkuvat sua, eivät itse ole kokenut samaa kuin sinä, eivätkä siksi tajua kuinka säälittäviä he ovat, jatka samaan malliin! Keep rocking baby, haters gonna hate! ;-)

Vierailija

^ Edelliseen lisäten vielä; en vähättele yhtään mitä kaikkea Nette on kokenut. En, en todellakaan. Osanottoni Netelle.. Mutta ei silti mikään maailman kokema asia oikeuta puhumaan myös muille ihmisille niin, niinkuin Nette usein puhuu. Jos sinua tullaan esim. facebookissa haukkumaan, anna olla. Anna haukkujan jäädä muiden typerysten kanssa riitelemään. Jätä omat kommenttisi pois, jos et parempiakaan keksi... Ihan hyvällä tahdolla kirjoitin nämä tänne. Toivottavasti vaivaudut edes lukemaan nämä..

- Nerissa, -93

Vierailija

Haha voii, ku tehän sen tiedätte mitä kukin on kokenut, ja onko neten kirjotuksista oikeesti ees puoletkaan totta :) Noh, mutta ainahan se on, että joko vedetään kateuskortti tai "te ette oo voinu kokee samaa/pahempaa!11" kun muuta sanottavaa ei enää keksi :D Jos nette ei ois ollut iltasanomissa/lehessä kummassa lie, niin ketään ei oikeesti kiinnostaisi koko asia + jos kyseessä olis joku ruma. Tai edes koko blogikaan :) Mutjoo, eipä ollu tarkotus ilkeillä mut ajattelinpa sanoo vaa pari faktaa pöytään esim tuosta neten omasta käytöksestä. En tajuu miten sokeita/sinisilmäsiä ihmiset nykyään on. 

Vierailija

10/11 vierailija!

Muuten hyvä, mutta Nette oli jo tunnettu sitä ennen, aikuiset saivat vain tietää netestä iltasanomien kautta, suurin osa neten videon takia.

Vierailija

11/14 Vierailija

^

Itseasias Neten kirjotukset aiiiinakin yli puolet, miksei kaikki olis totta?

Ja jos ihmettelet miks mä tollai sanoiin, tiedän koska oon Neten siskon hyväkaveri (: Sori ny vaan .. :D 

Vierailija

minkä ikäistä porukkaa täällä oikein on?! -93?! Huokaus..... Todellisia cosmo-naisia oikein, ilkeillään ja haukutaan muita naisia täällä.. :/

Vierailija

ohhoh.. ei pahalla netelle mut et ole todellakaan aino jota on kiusattu ja monia meistä pahemminkin.. vaikka sanot muuta ni otat kaikenilon irti siitä että tulit suosituks just kiusaamisen kautta. ihan oikeesti oot loppujenlopuks aikaperus huomiohuora ku muutkin ja EI en haukkunu sua huoraks just.  Etkä oikeesti osaa arvostaa muita ollenkaa ja et kestä kritiikkii. tota ei voi kauniimmin sanoo ! tottakai se on aina paha ku kiusataan mut sit pitää oppii olemaan muille semmonen ku haluis muiden olevan itellee. toimi se tai ei. 

Vierailija

Nette on toki kokenut kovia, mutta miks hänelle osoitetaan niin paljon huomiota? Määkin oon menettäny mun äidin, mua on kiusattu todella paljon koulussa, ja autan muita jos niitä kiusataan, mutta en tee videota youtubeen että pääsisin julkisuuteen ja saisin ns. sääliä. Toki on kauheeta että netelle on käynyt noin ja kellekkään ei kuuluisi tapahtua mitään kauheeta kuten molempien vanhempien menetys, mutta moni muukin on kokenut paljon pahaa, ehkä nette on nyt ''julkkis'' ja kaikilla käy sääliks nettee mut kyllä se on tosiasia että muillekkin tapahtuu pahaa joka päivä.. En tarkoita ettei saisi elää myötätunnossa netteä kohtaan jne, en itsekkäään ymmärä miksi netteä kiusattiin/kiusataa, nätti tyttö eikä kyllä ole huora!

Vierailija

En ymmärrä miksi tämä tyttö saa niin paljon huomiota? Okei, hän on kokenut kovia, mutta on niitä kovempiakin tarinoita, jotka sitä huomiota oikeasti tarvitsisi. Kehitysmaissa on orpoja lapsia, jotka kuolevat nälkään. Sillävälin Nette ottaa itsestään iphonella kuvia ja harmittelee sitä kuinka surkeaa ja rankkaa hänen elämä on.

Ja se youtube video.. Kenen elämää se oikeasti muuttaa? Todellisuudessa Nette halusi huomiota, ja sitä hän sai. "Halusin auttaa kaikkia kiusattuja, ja kiusaajien ymmärtävän mitä pahaa he saavat aikaan".. Kyllä, pelastit maailman varmasti.

Onhan se siistiä kun on 5000fb kaveria, jotka tykkäilevät profiilikuvista ja päivityksistä. Parantaako se kenenkään elämää oikeasti, että tuntemattomat ihmiset "nuolevat persettä" facebookissa? Ja tästä niin sanotusta huomiohuorauksesta kertoo hyvin tämä monien "seuratkaa mua instassa" -päivitysten laittaminen ja "käykää äänestämässä mua..", "Seuratkaa mua mulle ei mahdu enempää kavereita".. Jepjep. Mitä muuta tämä on kun suosionhakua? Kaikki ilo irti nyt kun ollaan vähän suositumpia. Et sinä Nette pitkään pinnalla pysy, älä huoli.

Ja kirjoituksessani ei ole ollenkaan kateutta, turha perustella viestiäni sillä. Enkä myöskään ole kateellinen sille että Netellä on iphone, minulla on myös. Minua vain syljettää tämä huomiohuoraus.

Onko muuten kukaan kuullut kenenkään muun versiota Neten elämästä? Asiathan tuppaavat aina saamaan väriä, en usko että Nette on ihan niin marttyyri kuin antaa ymmärtää.

Vierailija

oot kokenu todella kovia ja mielestäni olet ansainnut kaikeen mahdollisen huomion ....jos jotkut kirjoittavat ttyperiä kommenttejaan ovat vain katellisia :)pysy vahvana ja usko itseesi .:):)sul on ihana blogiii:) toivottavasti kaikki käsitttääää ettei Netelläkää oo helppooo ollu:/ jaksel ja jatka blogiiis;)oon sun faniii:) ooot ihan paras:) se kiusaamis video oli aivan mahtava:D

Vierailija

Ongelmistaan ei ilmeisesti voi puhua julkisesti ilman, että se on säälin kerjäämistä ja huomiohuoraamista. Noh. jokaisella on tietenkin oma käsitys siitä, missä menee näiden raja..

Minusta on erityisen huono argumentti tuo, että on niitä kovempiakin tarinoita ja siirrytään vertaamaan tätä asiaa orpoihin kehitysmaan lapsiin. Miksi meistä sitten kukaan murehtii omia murheitaan, kun aina muualla menee huonommin?

En ole lukenut millaisia kommentteja Nette on ennen laittanut, enkä liienmmin blogiin perehtynyt. Sen sijaan itse olen huomannut joidenkin Neten nuorimpien fanien kirjoittavan tosi rumasti, jos joku erehtyykin antamaan negatiivista palautetta asiallisesti. Ehkä minusta on myös hieman ylihehkutettua tämän tytön elämä, mutta hehkuttakoot ken haluaa. Eipä se minulta ole pois.

Vierailija

Toi että kaikki perustellaan sillä, että Nette on kokenut kovia, on perseestä. Nette ei varmasti ole ainoa koulukiusattu jonka vanhemmat on kuolleet. Mitä tohon että haukut kiusaajia, voitko sitten itse lopettaa sen nettikiusaamisen ja niiden sun helvetin "rakentavien" kommenttien heittelyn`? Anteeksi vaan, mutta menee hermo tohon Neten jatkuvaan huomiohuorailuun, huoh.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat