Miten toi huuto.net toimii?

Vierailija

En ymmärrä alkuunkaan. Otetaan esimerkiksi, että haluan pyydä paidan. Onko näin mahdollista?

Laitan lähtöhinnaksi 20€, mutta suoraan lähtee 30€. Huuto on auki ilmeisesti korkeintaan tuon 2vk(?), mutta jos huutoja ei tule eikä suoraan ostoja niin tuote menee uudelleen huutoon. Entä jos muutama henkilö huutaa paidasta sne verran, että sen hinta nousee 25€, mutta joku muu huutaa suoraan tuon 30€, niin kummalle tuote silloin lähtee?

Jos laitan lähtöhinnaksi tuon 20€, niin alkavatko korotetut tarjoukset näin ollen 21€->22€->23€ jne?

Kommentit (4)

Vierailija

Ensinnäkään nykyään et saa laitettua "osta heti" -hintaa, ellet maksa huuto.netin käytöstä. Normaaliin huutokauppatyyliin voit myydä ilman että joudut itse maksamaan. Jos kuitenkin olet maksanut käytöstä ja pystyt näin ollen pistämään "osta heti" hinnankin, niin tuote menee sille, joka painaa tuosta "osta heti" -kohdasta. Tuote myös sulkeutuu automaattisesti samantien ja kaikki "huutajat" häviävät. Käsittääkseni tuote sulkeutuu automaattisesti myös, jos huutajien huudot nousisivat siihen laittamaasi "osta heti" summaan saakka. 

Ja ainakin ennen pystyi myös muuttamaan minimikorotusta, josta kysyit. Oletuksena taitaa olla ainakin paidan hintaluokassa se 1 euro eli 21...22...23 jne. mutta edelleen jos olet maksanut niin voit muokata sen haluamaasi määrään. Lisäksi huutajat voivat itsekin suoraan huutaa enemmän kuin tuon minimikorotuksen mikäli niin haluavat. 

Toivottavasti selvensi. 

Vierailija

Aahaa, entäpä tuo kun tuolla sivuilla lukee, että huutonetin välityspalkkiohinta nousee kun verot kallistuvat vuoden vaihteessa. Mutta en halua maksaa noille mitään jos myyn tuolla?!

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Olen huuto.nettiä aina välillä käyttänyt, enkä koskaan mistään välityspalkkiosta ole kuullut :O Koko lafka on kyllä mennyt aika rahastukseksi. Ennen oli kaikki ilmaista, nykyään ilmaiseksi saa hyvin niukasti mitään

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat