APUA!! HIV??

Vierailija

Sain pari kuukautta sitten suojaamatonta suuseksiä baari-illan päätteeksi eräältä mieheltä. Tasan viikon päästä tästä alkoi järkyttävä kurkkukipu, joka todettiin nieluviljelyllä streptokokki A:n aiheuttamaksi angiinaksi. Sain angiinaan antibioottikuurin, jolla se lähti pois. Netin keskustelupalstoja selaillessani huomasin, että jossain sanottiin, että angiina voi olla HIV:in ensioire. Nyt olen ihan paniikissa ja morkkis on kova. Olisikohan kellään tieto voivatko HIV ja angiina liittyä toisiinsa?

Kommentit (6)

Vierailija

Löysin pariltakin luotettavan oloiselta sivustolta tietoa, että HIV:in ei pitäisi tarttua suuseksissä saavalle osapuolelle ja antavalle osapuolellekin on vain pinei mahdollisuus tarttua... Huh, tämä kyllä rauhoitti.

Vierailija

HIV:n tarttuminen tarvitsee käytännössä aina suoran verikontaktin, jota kautta virukset pääsevät verenkiertoon, kuten haavauman, joka on yhteydessä viruksiä sisältävän siemen- tai emätinnesteen kanssa.

Theressa
Seuraa 
Liittynyt9.5.2011

Muuten terveeseen ihmisiin HIV vissiin tarttuu melko huonosti, varsinkin jos suoranaista verikontaktia ei ole, mutta kannattaa silti käydä testeissä, jotta saat mielenrauhan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat