Kommentit (9)

Vierailija

^Ei se minusta tee huoraa. Jos kyseisellä ihmisellä ei ole enään ollut tunteita (pitkään aikaan) niin miksi suotta pidättelemään itseään? Eihän se siitä ex kumppanista tunnu välttämättä kivalta jos hän saa tietää mutta.

Vierailija

Ei minusta jos rakastaa uutta miestä ole kiire ja kannattaa antaa asioiden mennä omalla painolla.Tietty mikäs siinä jos mies oikea niin siitä vaan jos kumpikin haluaa .Hm kylhän sitä jo kesällä yhtä halus mut tais jäädä odotteluksi joskus näinkin.No toisaalta kun odottaa sitä kiihkeämpää et näin.

Vierailija

Itse aloitin melko pian. Nyt tietenkin kaduttaa ne sekoilut mitä sillon sinkkuhuumassa tuli sekoiltua. Sain siitä jonkinlaista lohtua, kun ero oli minulle hyvinkin rankka. 

Vierailija
Vierailija
Vierailija

Itse olen aloittanu likimain samana päivänä, jona ero tapahtui :)

huooooor.... 

Nah, ei ole huora ellei ota maksua seksistä. Ja syy siihen miksi olen aloittanut uuden seksielämän samantien, on se että rakastan seksiä! Oli se sitten sooloseksiä kera pornon tai tunteettomia yhden illan juttuja :) Aivan sama, kunhan on seksiä.

Vierailija

Aloitin suuriinpiirtein heti uuden suhteen. Asuin vielä mieheni kanssa saman katon alla kun ensimmäistä kertaa eksyin uuden miehen sänkyyn ja siitä sitten alkoi uusi suhde. Exän kanssa meillä ei enää ollut tunteita tai seksiä moneen kuukauteen..

Vierailija

Olisikohan ollut tarkalleen 10 päivää, minkä ehdin eron jälkeen ilman seksiä viettämään viimeisimmän eron jälkeen (n. 1kk sitten). Mies ei ollut muuttanut vielä poiskaan saman katon alta, kun tämän toisen matkaan lähdin.

Toinen mies oli ennestään tuttu, ja kipinät olivat sinkoilleet puolin ja toisin ennen eroanikin, joten en edes ihmettele asiaa. Seksi tuntui hyvältä, molemmat sitä tahdottiin, aamulla heräsin halaukseen eikä morkkiksesta ollut tietoakaan. Olemme tavanneet monesti tämän kerran jälkeen ja puhuneetkin päivittäin, joten en laskisi tätä yhden yön jutuksi :) Mutta seurustelukaan ei pitkän (ja huonon) suhteen jäljiltä houkuta.

Eksä sai selville, eikä se tietenkään hänestä kivalta tuntunut. Olisi varmasti toivonut, että minulla olisi ollut edes jonkinlainen "suruaika", koska ero on hänelle edelleen raskas prosessi. Tässä tilanteessa myös eromme sai eri merkityksen, koska eksä tiesi uuden miehen olemassaolosta; kuulemma jätin vakaan parisuhteeni yhden kerran hairahdukseen, mutta tähän olin valmistautunut. Tiedän hänen joskus ymmärtävän, ettei eroon liittynyt kolmatta osapuolta, ja kaikki muut minulle tärkeät ihmiset tietävätkin jo, ettei kaikki ole niin mustavalkoista.

All in all, ei aikuisten maailmassa ole mitään virallista suruaikaa eron jälkeen :) Jos siltä tuntuu, seksiä voi harrastaa vaikka samana päivänä - kunhan sitten kannetaan se vastuu myös siitä, että kiinni jäädessä paskaa tulee niskaan. Enemmän tai vähemmän.

Vierailija

Suhde exän kanssa oli kariutunut jo kauan sitten,mutta silti asuimme yhdessä,hänen tahosta. Lopulta keitti niin yli että jätin hänet ,suhteessamme en ollut nauttinut sexyä 2teen vuoteen. Hän ei koskaan huomioinnut minua ja minun halujani. Olimme  yhdessä yhteensä 6 vuotta

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat