Raskaana?

Vierailija

Harrastin suojaamatonta seksiä ja hain jälkiehkäisyn seuraavana päivänä. Nyt menkat ovat yli 5 päivää myöhässä. Tein raskaustestin muutama päivä sitten ja se näytti negatiivista mutta kuukautiseni eivät ole vieläkään alkaneet. Pitäisikö vielä odottaa vai tehdä uusi raskaustesti? Jos sekin näyttää negatiivista niin täytyykö huolestua ja kääntyä lääkärin puoleen?

Kommentit (4)

Vierailija

Jälkiehkäisy sotkee hormonitoimintaa sen verran, että on ihan normaalia, jos menkat tulevatkin ajoissa tai myöhässä. Yleensä nuo raskaustestit ovat varsin luotettavia, mutta oman mielenrauhan vuoksi kannattaa ehkä kokeilla uudestaan.

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Olisi ihan normaalia vaikka ne tulisi kaksi viikkoa myöhässä, että ei mitään hätää.

Samaa kysytään vähintään kerran viikossa. Ei niitä aikaisempia viestiketjuja oo niin vaikee löytää, ei tartte aina alottaa uutta...

Vierailija

Mutta onko se nyt niin vaarallista jos  aloittaja aloittaa uuden ketjun :D heh, käsittämätöntä miten ärsyyntyneitä jotkut ihmiset on jokaisesta asiasta :P

Vierailija

Kannattaa tehdä vaikka viikon päästä uudestaan ja jos näyttää negatiivistä (tai sitten positiivistäkin), niin käydä oman mielenrauhan takaamiseski terveyskeskuksessa tekemässä testi vielä:) Ainakin virallinen lääkärin tekemä testi rauhottas mut!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat