A friend with benefits

Vierailija

Tapasin pari kuukautta sitten miehen, jonka kanssa oon flirttaillut oikeestaan aina kun oon hänet nähnyt. Pyöritään samoissa piireissä ja käydään samoissa baareissa viikottain. Ollaan jonkinasteisia kavereita, mutta pari päivää sitten päädyin tän miehen sänkyyn yöks. Eilen oltiin taas samoissa bileissä, mutta mitään flirttiä suurempaa ei tapahtunut. Nyt vaan mietin, et millon on aika kertoa miehelle, että voitais ottaa yö yhessä uusiks? En todellakaan halua tän miehen kanssa mitään muuta kun pitää hauskaa, ja tiedän, ettei hänkään halua muuta kun seksiä. 

Pitäiskö odottaa, että hän ottaa yhteyttä/ehdottaa yötä yhdessä vai pitäiskö ite ehdottaa hänelle et miten ois? Pelkään, että säikäytän sen pois, koska tiiän et hän tykkää "saalistaa" naisen ite. 

Kommentit (1)

Vierailija

Se on ihan susta itsestäs kiinni millon sä sitä sänkyseuraa kaipaat. Mutta voipa hyvin olla että olit miehelle _yhden_ yön juttu. Sut on kokeiltu ja kohti uusia tuulia. Mut joo jos sulla tarpeeks halua on niin anna mennä ja kysy mutta aika monesti nuo jää nimenomaan siihen yhteen iltaan. Ja niin ei kerran saatua sänkyseuraa nähdä enää niinkään metsästyksen kohteena.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat