Apua seksiasioihin, kiitos!

Vierailija

Pahoittelen heti pituutta, en osaa sanoa mitään lyhyesti.. Olisin todella kiitollinen jos saisin jotain vastauksia, haluisin kuulla muiden mielipiteitä. Eli mua vaivaa mieheni haluttomuus. Ollaan 18 ja 19 vuotiaita, seurusteltu vajaa 5,5, vuotta ja yhdessä asuttu kesästä asti.

Alkuaikoina seksiä oli enemmän, mutta sitten tavaks tuli suurin piirtein kerran viikossa. Joskus kyllä useemminkin, mut yleensä noin. Mulle olis aina kelvannu totaki enemmä, mut olis nykyäänki edes ton verra. Sillä on joskus ollu kausia ettei oo tehny niinkään usein mieli, mut nyt jo pitkän aikaa tullu useemman viikon taukoja..

Tuntuu niin pahalta tulla aina torjutuks kun yrittää jotain. En tajuu miten ei voi alkaa tekee mieli kun toinen selvästi yrittää,koskettelee jne.. Se vaan ottaa käden pois ja kitisee et "älä,lopeta,eii"... Pitäis olla yrittämättä ettei tulis torjutuks, mut haluun aina edes kokeilla onneeni jos sitä sattuis edes sen verra kiinnostamaa et tyydyttäis mut, mut ei, tuntuu et se vaa ahdistuu jos yritän jotain.. Mä en ite oo ikinä torjunu sitä, en ikinä.

Mulle on aina seksi ollu tärkee juttu, ja sehä on niin olennaine asia parisuhdetta. Meil menee muuten ihan hyvin, se kyllä halaileeki mua ja näin mutta seksi ei näytä enää juurikaa kiinnostavan.. Sanoo ettei mussa oo mitään vikaa, mut väkisinki alkaa ettii vikoja itestää ja suhteesta yleensä.. Pornoa se kyl kattelee (aina ei edes runkkaa vaan vaan kattelee ja sitäkään en tajua et miks se vaan kattoo sitä, sanoo et kattooha se muitaki elokuvia...) eli kyllä se seksuaaline ihmine on.

Aloin jo ajattelee et sillä on joku toinen, koska ei sekää voi miehenä vielä kestää ilman seksiä niin kauan. Mut se oli tosi vakuuttava ja en silti oikee uskoiskaa siitä, suljetaa pois se toinen vaihtoehto, kyl olisin varmaa huomannukki. Se ei tykkää puhuu tästä asiasta, sanoo vaan että tää on ihan normaalia, ja että ei kai sitä koko ajan jaksa, koko ajan?? Mä oon kuulemma joku seksiaddikti ja se ihan normaali.. Mut oon nii paljo tutkinu asiaa et tiedän et parisuhteis seksiä on paljon enemmän.. Me ollaan vielä niin nuoria ni kyllä pitäis vielä seksi kiinnostaa, ymmärtäisin jos oltais jo jotain vanhoja...

Mä oon niin väsyny ku vaivaan päätäni koko ajan tällä asialla.. Yhdes vaihees oli pari päivää peräkkäi jollo sain sen suostumaa seksii, olin heti niin paljon paremmalla tuulella! Mut heti ku sitä ei oo hetkee, ni oon huonommal tuulel ja kyllästyny jne.. Haluisin tuntea itteni halutuks ja viehättäväks, mut vähän vaikeeta.. Se ei silti oo ikinä näyttäny oleva mitenkää hulluna muhu, jos riisuudun muuten vaa ni ei oo mitenkää heti kiinni mussa jne..Eikä oo varmaa ikinä kehunu mua seksikkääks.. Se kyl sano ku kysyin et ei oo seksuaaline kiinnostus muhu kadonnu mihinkää, mut vähän muulta vaikuttais..

Kommentit (4)

Vierailija

En osaa oikeen kyllä auttaa, mutta oli pakko kommentoida. Meidän suhteessa on ihan sama tilanne, mutta mä olen se joka ei halua. En tiedä, mikä mua vaivaa. Ollaan puhuttu tästä muutamia kertoja, mutta en vaa voi sille mitään etten jotenki vaa pysty/halua tehdä oikeen mitään seksiin liittyvää. Turhauttava tilanne, koska kuitenki haluaisin, että voisin nauttia seksistä ja voitais sillä tavalla pitää hauskaa yhessä ja jotenki syventää meidän suhdetta, mutta ei vaan onnistu :/

Vierailija

Meilläkin on sama tilanne, miestäni haluttaa harvemmin kuin minua, harrastamme seksiä n.1-2 krt viikossa mutta haluaisin useammin. Mies sanoi joskus että ei aina jaksa tehdä aloitetta, mutta itseänikään ei ole enää huvittanut yrittää kun tulen lähes aina torjutuksi. Hän ei ymmärrä miksi seksi on niin iso juttu minulle. En niinkään halua sitä sen tuoman tyydytyksen vuoksi vaan sen läheisyyden ja sen että huomaa että mies pitää minua yhä haluttavana. En osaa muuten auttaa kuin että kyllä itse ainkin olen pikkuhiljaa oppimaan hyväksymään tilanteen. Lisäksi yritän itsekin pihdata välillä mutta minulle se on jotenkin todella vaikeaa, vaikka itseäni ei haluttaisi, haluan kuitenkin tyydyttää hänet...

Vierailija

Herrajestas tehkää ihmiset sillei kenellä on tuo ongelma että tulee torjutuksi niin olkaa ite hankalempia. Antakaa miehenne tehdä aloite ja jos haluatte näpäyttää niin torjukaa se. silloin mieskin pikkuhiljaa tajuaa että torjumisen saaminen ei tunnu kivalta !

Vierailija
Vierailija

Meilläkin on sama tilanne, miestäni haluttaa harvemmin kuin minua, harrastamme seksiä n.1-2 krt viikossa mutta haluaisin useammin.

Ootko tosissasi? minä olen ehkä seksuaalisin ihminen mitä maa päällään kantaa ja siltikin musta tuo 1-2 kertaa viikossa on erittäin normaalia ja jopa paljon jos ollaan oltu suhteessa pitempään. Tietysti kaikilla on erilaiset halunsa mutta jos saa pitemmässä suhteessa enemmän kun 2 kertaa viikkoon niin sillon pitäs olla aika mestari ja kummallakin melkonen seksivietti! Saiskin 2 kertaa viikossa niin olisin erittäin onnellinen. Meillä tulee helposti 2 viikon taukoja! ennätys on 2-3 kuukautta! Että tässä tapauksessa voidaan puhua jo puhtaasta vitutuksesta! :D sana turhautunut ei riitä kuvaamaan fiiliksiäni..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat