Mitä miehelle joululahjaksi?

Vierailija

Näin joulua lähestyessä iski pienimuotoinen paniikki, että eihän mulla oo mitään ideaa mitä poikaystävälleni ostaisin. Hajuvedet, bokserit ja t-paidat on jo ohitettu, mutta jos jollakin olisi muita ideoita niin ottaisin ne mielelläni vastaan! Kiitos :-)

Kommentit (7)

Vierailija

Jos olisi rajattomat taloudelliset varat niin ostaisin X-boxin. Vaikkei ehkä olekaan kauheasti aikaa hänellä pelata, niin vähän olisi ainakin ja tiedän että tykkäisi.
iPadiin joku uusi smartcover tai muu pussukka..tai lahjakortti iTunesiin. Sieltähän saa appeja ja musiikkiakin! (ja elokuvia..)
Jotain lempikarkkia tietenkin.
Elokuvia ja/tai vapaalippuja leffaan ja ehkä herkkulippujakin!
Jos seuraa jotain sarjaa niin sen boksi?
Uutta kukkaroa olen hänelle metsästänyt jo jonkin aikaa.
Jokin kaulakoru voisi olla myös mukava jos mies käyttää koruja.
Joku pieni valokuva-albumi teidän kuvista? 
Ehkei vitsikirja mutta joku hauska kirja? Ellei ole lukijatyyppiä niin vaikka joku missä enemmän kuvia :D Sarjakuvia tai joku kuumakirja ;)
ellei halua ostella vaatteita niin lahjakortti lempikauppaan tai vaikka biltemaan tai ikeaan?
Pelaako mies jotain? Puuttuko häneltä joku peli? tietokone tai vaikka lautapeli. Parisuhdepelit vähän noloja, mutta on niitä hauskojakin pelejä.
Ehkä uusi tyyny? Olisi tavallaan tylsän käytännöllinen mutta hyvä tyyny nyt vain on niin hyvä! Eikä mies ainakaa varmaan valita jos saa nukuttua paremmin yönsä.
Jos mies tekee ruokaa niin toki jokin ruokaan liittyvä voi olla hauskaa, mutta mielestäni jos ostaa jotan käytännöllistä niin se ei voi jäädä ainoaksi lahjaksi. 
Entä lukisiko mies jotain lehteä jos tilaisi jonkun lehden vuosikerran lahjaksi? Lehtiä kuitenkin todella monelaisia (metsästys, pelit, elokuvat, autot, tietokone, tekniikka, valokuvaus, matkailu, muoti..)
Ja tietenkin jotkut lahjat joista voitte yhdessä nautia ovat kivoja :) Matkalahjakortit tai illallislahjakortit tai vaikka lahjakortti johonkin erotiikkaliikkeeseen jos sellainen voisi miellyttää.
Jos mies on maininnut jotain hauskaa lapsuudestaan niin ehkä sitä voisi hyödyntää? En nyt keksi mitään esimerkkiä kuitenkaan.

Itsellä tuo lahjapohdinta myös meneillään, joten jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan muiden ideoita :)

Vierailija

Oma poikaystäväni opiskelee fysiikkaa ja häntä kiinnostaa kaikenlaiset "jännät jutut", joten suunnittelin antavani hänelle jotain näistä:

Plasmapallo: http://www.mulletoi.com/shop/etusivu/prod__8815_iso_plasmapallo

Thinking Putty: http://www.mulletoi.com/shop/tekniikka/tiedetuotteet/prod__6770_thinking...

Newtonin kehto: http://www.mulletoi.com/shop/tekniikka/tiedetuotteet/prod__8657_newtonin...

Hän on katsellut videoita youtubesta kyseisistä tuotteista aivan innostuneena joten lahjan keksiminen ei ollut vaikeaa. Lisäksi sitten jotain pientä, karkkia tai vaikka konjakkipullo. Tuolta sivulta löytyy myös paljon muita erikoisia lahjaideoita joista varmasti löytyy jotain sinunkin poikaystävällesi! 

Petrila1313

Vierailija kirjoitti:
Näin joulua lähestyessä iski pienimuotoinen paniikki, että eihän mulla oo mitään ideaa mitä poikaystävälleni ostaisin. Hajuvedet, bokserit ja t-paidat on jo ohitettu, mutta jos jollakin olisi muita ideoita niin ottaisin ne mielelläni vastaan! Kiitos :-)

Mielestäni, jos ei ole oikeasti sellaista hyvää lahjaideaa, niin kannattaa jättää krääsät ostamatta. Monesti tulee lahjansaajalle vain paha mieli varsinkin, jos tuote on kallis, mutta sille ei löydy mitään oikeaa käyttöä. Esimerkiksi, joku yhteinen valokuva(taulu) voi olla hauska. Jos olette tehneet yhdessä vaikkapa hauskan reissun ja sieltä löytyy yhteinen kuva. Muun muassa digikuvatnetista.fi sivuston kautta löytyy aika lista noita liikkeita, jotka teettää kuvia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat