poika ystävä katselee muita tyttöjä facebookissa

Vierailija

Elikkä siis. Satun tossa yksi päivä selailemaan poikaystäväni sivuhistoriaa etsiessäni yhtä blogia ja satuin sitten huomaamaan, että sillä oli moneen kertaan katsottuna eri päivinä yhden minulle tuntemattoman tytön kuvia. Eikä siinä nyt periaatteessa mitään, mutta tämän tytön sivu oli oikein tähtimerkittynä (kirjamerkki vai mikä onkaan). Asumme eri paikkakunnilla ja hieman pisti mietityttämään tämä.. Mitä mun pitäisi tehdä? Ylireagoinko? Unohdanko? Otanko puheeksi ja miten?

Kiitos jos jaksoitte lukea ja osaisitte auttaa! :

Kommentit (7)

Vierailija

Kerro hänelle mitä ajattelet. Hän ei ehkä tiedä että sinusta se tuntuu pahalta. Kyllä minäkin ihmettelisin tuollaista käytöstä.

Vierailija

Jos asia häiritsee, niin ota puheeksi. Harva asia selviää puhumatta ja saa vain turhan suuria mittasuhteita, jos niitä yksin miettii. Voi olla, että kyse on vain viattomasti siitä, että tyttö on joku miehesi kaveri tai muuten kiinnostava henkilö, esim. jonkin bändin laulaja. (vähän huono esimerkki ehkä mutta mahdollista joku tuollainenkin). 

Oletteko muuten koskaan keskustelleet, mikä on sallittua suhteessanne ja millainen käytös puolestaan loukkaa toista? Kyse voi olla siitäkin, ettei asiasta olla samalla linjalla tai edes kunnolla puhuttu. Moni sanoo, että on yltiömustasukkaista sanoa, ettei muita saisi katsella, eikä siinä minustakaan ole mitään pahaa, jos katsoo vastaantulevaa hyvännäköistä ihmistä. Siinä vaiheessa koen asian häiritsevänä, jos miehelläni on tarve kertoa minulle tai sille kohteelle tämän hyvännäköisyydestä. Myös jatkuva stalkkaaminen esim. facebookissa varmaan häiritsisi, vaikka mies ei mitään kontaktia ottaisikaan tuohon katselun kohteeseensa. 

Loppupeleissä kuitenkaan sillä mitä muut sanovat ei ole väliä. Jokainen pariskunta muodostaa itse omat rajansa ja omannäköisensä suhteen. Olipa suhde sitten avoin suhde tai konservatiivinen "et saa pukea minihametta/ottaa paitaa pois muiden nähden" -suhde, se on hyvä, jos molemmilla on siinä hyvä olla, kummankin mielestä yhteiset säännöt ovat noudattamisen arvoisia ja toimivia, eivätkä loukkaa tai aiheuta pahaa oloa tai ylitsepääsemättömiä tilanteita ulkopuolisten kanssa. Keskustelkaa asiasta ja miettikää mitä haluatte suhteiltanne, mihin olette valmiita taipumaan toisen takia. 

Vierailija

HEI!

Satuin löytämään viestisi ja pakko vastata, sen verran tuttu juttu. Eli mun poikkiksen käytös on muuttunu yhtäkkii salailee selvästikkin jotain ja mitäs muutaan sivuhistoriasta löyty ku vieraiden tyttöjen fb-sivuilla käymistä. Nykyään en saa ees koskee toisen kännykkään ja en varsinkaan facebookkiin, ennen siis käytin kumpaakin avoimesti. olisi kiva tietää mitä on meneillään mutta toinen kun ei puhu niin ei silloin voi pakottaakkaan...

Vierailija

Ettei ole ainoita tuon asian kanssa. Eli meillä sama juttu, ennen sain vapaasti käyttää sen tietokonetta ja puhelinta, mutta käytös muuttunut ja selvästi salailee jotain! :s Todella ärsyttävää varsinkin kun sivuhistoriasta löytyy toisten tyttöjen fb-sivuja ja kaikkea muuta sihen liittyvää.. Joten samassa veneessä ollaan.

Vierailija

Olen usein miettinyt et miksi näin käy? Meillä ongelma alkoi kun olimme olleet yhdessä reilun vuoden. En tiedä onko se sitä kun haluaa kokeilla omaa vetovoimaansa. Mieheni ei silti tiedä mitä kaikkea minä tiedän. En todellakaan meinaa kertoa lukeneeni hänen viestejään. Silti aina kun kysyy mieheltä niin kaikki on suhteessamme hyvin, joten ihmetyttää miksi ihmeessä sitten pitää flirttailla muille varsinkin netissä?

Vierailija

mulla aika sama homma.. paitsi poikaystävä myös lukee kyseisien tytön blogia, tekstaa hänelle ja puhuu facebookissa ja poistaa kaikki viestit vaikka on ihan monta kertaa mulle suoraa sanonut ettei puhu, valehdellut siis... sen lisäksi kun eräänä päivänä olimme porukalla kavereiden kanssa kaupungilla, (poikaystäväni oli ensin menossa yksin mutta me muut vain tuppauduimme mukaan vaikka hän kovasti vastusteli) poikaystävä vain yhtäkkiä katosi joukostamme ja oli lähtenyt tän tytön kanssa. Olin kyllä kysynyt monta kertaa aiemmin etta aikooko mennä tän tytön kanssa ja oli sanonut että ei... tais ostaa lahjankin tälle tytölle. sen verran tiiän että he ovat TYTÖN puolesta vaan kavereita.

en vaa voi uskoa että poikaystävä tollee vaa voi luvata ja pettää ne lupaukset ja valehdella.. monta viikkoa mun selän takana tekstailua yms.. poikaystävä vaa sano et pelkäs et mä suutun, ni siks ei keretonu...

ollaan oltu yhes huomenna tasan 2 vuotta ja nää tapahtumat on ollu nyt tässä joulukuun aikana.

Vierailija

Hei!

En halua päteä tms. mutta oikeesti noi asiat mitä kaikki on tässä ketjussa kertonut on mun mielestä sellasia merkkejä, että saatte kohta alkaa pelkään pettämistä. Ja viimeisen kertomat jutut olis kyllä meidän parisuhteessa jo jonkinasteista pettämistä, koska jos jäbä menee "treffeille" jonkun muijan kanssa, ostelee sille lahjoja jne. ja salailee kaikkee tätä niin se tietää jo itsekin että tekee väärin. Se että täytyy ylipäätään alkaa salaileen mitään, on merkki siitä että tekemiset sen salailun takana ei oo ihan viattomia. Ymmärrän kyllä, jos joku mies parisuhteessa kattoo pornoa ja poistaa sen selaushistoriasta eikä ala kertoileen siitä toiselle puoliskolle, koska se n henkilökohtaista eikä pettämistä. Mutta siinä vaiheessa kun pitää salailla menojaan muiden ihmisten kanssa, niin kyllä kannattais oikeesti istuttaa mies piinapenkkiin ja kysyä mitä on tekeillä. Jos ei kerro, niin voittehan te kysyä miehiltänne että onko ok sitten se, että te menette kaupungille jonkun toisen miehen kanssa, kuin poikaystävänne. Ja että onko ok, että flirttailette netissä muille miehille samalla tavalla kuin teidän kundit muille naisille?

En kyllä ite jaksais kattella tollasta touhua, eikä kenekään muunkaan tarvi tollasta kestää. Toi raastaa ihan varmasti parisuhteen lisäksi teitä omaa itseä. Nyt tytöt tsemppiä ja toivottavasti saatte miehenne aisoihin! :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat