Mitä tehdä? Yazz e-pillerit. Help!

Vierailija

Heippa,

oon syöny näitä nyt about. 5 kk ja on ollut joka kuukaus (paitsi kerran!!), välivuotoa. Eikkä siinä kuun puolessa välissä alkaa vähän tiputella ja joskus voi tulla pikkasen enemmän kun tiputtelua. Ja on vähän menkkasia oireita välillä. Kestää sen 2-5 pv. Sitten onkin enää hetki aikaa, nii alkaa varsinaiset menkat ja kestää sen 2-5 päivää. Välillä välivuotoa tullu iha noihi oikeisii menkkoihi asti, mut ollu aika niukkaa sillon, mutta häiritsevää! ei voi pitää vaaleita farkkuja, tai pitää olla aina jotain pikkareissa.. Onko samoja kokemuksia? Mietin vaan, kun nää muuten on ollu tosi hyvät. Ei mitään oireita oo ollu jne. Mut ajattelin et jos vaihtais merkkiä, mutta mihin? Olis kiva tietää jos jollai ollu samoja oireita ja sit vaihtanu uuteen merkkiin eikä oo enää sit mitään välivuotoa tullu? Kiitos paljon jos joku viitsii neuvoa. Haluaisin jo ens viikolla päästä vaihtamaan nää!

Kommentit (2)

Vierailija

Itselleni ei ollut moista ongelmaa, minulla meni ennemminkin mielialat ihan vuoristorataa. Suosittelen soittoa neuvolaan tms. paikkaan ja oikean ihmisen juttusille.

-Minnapa

Vierailija

Oletko miettinyt, että sopiiko nuo pillerit sinulle hormoonien kohdalla. Jos väli vuotoa esiintyy on syytä vaihtaa eri hormooni valmisteeseen, koska sillon sinulla ei nuo hormoonit riitä. Kannattaa kysyä neuvoa omalta lääkäriltä tai jopa gynekolokilta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat