Jelppiä joululahjaan!

Vierailija

Moi! Osaisitteko sanoa hyvää kauppaa(mielellään verkkokauppa, ehheh) josta voisi ostaa mukavat alusvaatteet tyttöystävälle? En nyt tarkoita mitään yliampuvia pornoasuja, vaan sopivan seksikästä ja semmoista jota ihan mielellään pitää päällä..kyllä te tiedätte. Mielellään myös jostakin muualta kuin H&M:ltä ym. "halpisketjusta".

Olisi kiva myös jos asun mukana tulisi nätti laatikko, johonka ei tarvitsisi itse kuin lisätä rusetin päälle.

Kiitoksia etukäteen 8)

Kommentit (3)

Vierailija

Toivottavasti sulla on koko tiedot hallussa :D Verkkokaupasta tilattaessa palautus kuitenkin monimutkaisempaa jos koko onkin väärä. Eri valmistajien vaatteet kuitenkin vähän eri mallisia ja kokoisia vaikka olisin joku yleiskokomerkintä. Joskus 75C rintaliivit voivat olla liian isot tai pienet tai kuppi vaikka vain jotenkin väärinmuodoillun oloinen/tuntuinen.

Ja jonkun boksin saa kyllä ihan esimerkiksi Tiimaristakin. Sieltä saa myös ihanaa nauhaa tai ruusun/rusetin päälle.

Jos tyttöystävällä jo joku ihana asu niin ehkä kannattaa tsekata valmistaja/merkki ja etsiä saman merkkinen? Nelly, Ellos, NetAnttila, H&M, Lindex, Change..kauppoja on toki monia. Mutta oikeasti suosittelisin ottamaan kokotiedon ja merkin ylös, ja menemään kauppaan jossa niitä myydään ja menemään suoraan jonkun siellä työskentelevän pakeille niin eiköhän he auta niin ei tarvitse nolostella naistenvaatekaupassakaan :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat