Michael Kors balleriinat

Kommentit (13)

Vierailija

vähän käy kyllä kateeksi nuo "tanssikengät", kun ite tässä yrittää pohtia mimmoset lämminvuorisaappaat sitä tänä talvena hankkisi, että tosissaan tarkenisi pakkasilla :D 

Mut on näissä alati vaihtuvissa vuodenajoissa niin paljon hyvääkin, että ehkä sitä taas kestää pitkän talven, ei se kuitenkaan loputon ole :) tuntuu kesäkin entistä mielekkäämmältä, kun on taas yhdestä talvesta selvinnyt :D 

Vierailija

melkeen itku pääsi kun näin että sun talvikengät on supersöpöt baltsut! :( noei nyt ihan oikeesti  :D mutta oot kyllä niin oikeessa tuossa että suomalaisena osaa arvostaa balleriinojen ihanuutta! toki talvikengistäkin löytyy ihania saappaita yms. mutta välillä tosiaan tarvii mennä enemmän sen mukaan että mitkä jalassa ei jäädy lumiukoksi kuin sen että mitkä on ne kaikista kauniimmat!

Vierailija

Todellakin, söpöjä saappaita riittää mutta välillä pitkän talven aikana toivoo että voisi vetää jalkaan jotain aivan muuta kuin ne ainaiset saappaat. HIh itsestä tuntuu kyllä niin hullulta ajetella etten tänäkään vuonna tarvitsisi saappaita vain sen takia että on kylmä, vaan enemmän juuri vaihtelun vuoksi. :) 

Vierailija

Aivan ihanat MK:n balleriinat! Ja hihhihh, kuulostaapa hassulle että nämä ovat talvikengät sinulle :) Mieluusti kyllä vaihtaisin loskakelit losin keleihin ;) Mutta varmasti osaat suomalaisena arvostaa nykyistä ilmastoa! Nauti siitä meidän muidenkin edestä :) 

Vierailija

Kiitos!:) Kyllä varmasti, täällä on jotenkin hassua kun tuntee ettei aika kulkisi samalla tavalla eteenpäin kun aina on kesä. Tai esimerkiksi tuleva joulu ei tunnu oikein joululta kun ulkona saattaa olla 20 astetta lämmintä. Voisin kyllä ottaa vuodenaikoja tännekin, hih ehkä kyllä hieman lyhyemmissä jaksoissa. :)

Vierailija

Ihanat baltsut. Itselläni menis kyllä juhlakäyttöön, kun oon enemmän tennarityttö. Olis kyllä kiva, jos täälläkin vois pistää mitkä vaan kengät koska vaan jalkaan. Kaiholla just kattelin ihan vikoilla lämpimillä keleillä ostettuja tennareitani. Houkuttelis pistää ne jalkaan, mutta mahtais jalat kastua/jäätyä. 

http://lifeisbetteronbikinis.blogspot.fi/

Vierailija

Itsekin tykkään tennareista ja varsinkin converseista, mutta välillä on kiva saada vähän vaihtelua. :) Nämä kenkulit varsinkin tuovat hieman siistimpää ilmettä, joka täällä helposti unohtuu kun kaikki elevät rantakulttuurissa. :) Hih enää muutama kuukausi niin saat tennarit taas käyttöön!

Vierailija
Vierailija

vähän käy kyllä kateeksi nuo "tanssikengät", kun ite tässä yrittää pohtia mimmoset lämminvuorisaappaat sitä tänä talvena hankkisi, että tosissaan tarkenisi pakkasilla :D 

vähän repesin nauramaan itselleni ja tuolle pienelle kirjoitusvirheelle, kun huomasin että kommenttini oli julkaistu :D tanssikengistähän ei siis ollut kyse, vaan "talvikengistä". Vaikka miksipä ei nuo MK:n balsut myös tanssilattialle sopisi :)

t. tyttö ensimmäisen kommentin takaa :) 

Vierailija

HIhihh joo hihittelin tanssikenkäkommentille :) Niin söpö sana, mutta menevät kyllä tanssilattiallakin ;) Ja tosiaan kesää arvostaa aivan eritavalla kun välillä joutuu talvessa elämään. :)

Vierailija

Hih no sanos muuta :) Sitä itsekin mietin miten erilaista täällä on tiettyjen asioiden kanssa...

Vierailija

Voi miten ihanat! Kesään on tosiaan kyllä vielä pitkä aika, mutta onneksi talven varalle on nykyään vaikka miten kauniita nilkkurivaihtoehtojakin :) T:Leena (Luurankoja kaapissa blogin pitäjä)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat