Posliini miehellä

Vierailija

Törmäsin tuossa mieheen joka on ajellut kaikki pois jalkovälistä. En oikein tiedä mitä itse ajatella asiasta. Tavallaan näyttää hyvältä ja tavallaan taas ei. Miehellä on aika pieni ainakin lepotilassa ja en tiedä näyttääkö siksi oudolta. :D Muuten hän on kyllä kunnossa kaikinpuolin. Lihaksia löytyy ja on yli 190cm pitkäkin. Mitä mieltä olette poslarista miehellä?

Kommentit (10)

Vierailija

Tästä taisi olla jo ketju jokin aikaa sitten. Tosin miehen aloittamana. Etsippä se, sinne oli jo muistaakseni kertynyt aika paljon vastauksia.

Shhh
Seuraa 
Liittynyt10.6.2012

Olen siis sama henkilö kuin tuo aloittaja. Unohdin vain kirjautua sisään ketjua aloittaessani.

Juu ketju löytyi. Olihan tuossa jotakin keskustelua mutta ei ehkä ihan samasta aiheesta. Mutta kiitoksia! :)

Eli vielä vastauksia saa laittaa jos tulee mieleen jotakin.

Vierailija

Poikaystäväni ajelee kaikki pois eikä se minua ainakaan haittaa. Alkuun näytti ehkä oudolta kun en ollut kenelläkään ennen vastaavaa nähnyt. Hänellä on kyllä melko suuri varustus ja siinä ei ainakan pahalta näytä mutta en sitten tiedä jos kovin pieni on. Kuinkahan yleinen poslari miehillä sitten on?

Vierailija

Itse ainakin tykkään että poikaystäväni ajelee kaikki pois, inhottavaa jos on kauhea puska kun on tullut tavattua joskus näitäkin tapauksia :D vaikka normaali asiahan tuo karvoitus on mutta itse en vain tykkää.

Vierailija

Miehillä en tykkää, ehkä koska en ole sellaiseen tottunut ja aina tulee vain pornoelokuvien miehet mieleen. Poikaystäväni ajelee aina sillon tällön kaikki pois mutta ei se minua sinänsä haittaa vaikka sellaista siistittyä puskaa suosinkin.

Shhh
Seuraa 
Liittynyt10.6.2012

Onko siihen sitten jotakin sääntöä että kenellä näyttää hyvältä ja kenellä ei? Pitääkö olla suurehko penis vai onko poslari ja pienikin ihan ok? Kun tällä miehelläni ei se varustus kauhean suuri lepotilassa ollut niin en tiedä sopiiko karvattomuus siihen.

Vierailija

Mun mies toisinaan ajelee kaikki, mutta näyttää lähinnä tyhmältä kun muuten kuitenkin karvanen tapaus.. :-D Onneks useimmiten vaan siistii.

Vierailija

Minä taas melkein vaadin poslaria miehiltä. Etenkin jos on vakituinen tapaus. Jokainen kenelle olen ehdottanut on suostunut ajeltavakseni ja jatkanut tapaa ihan omin päin. Paljon parempi ilman karvoja kaikinpuolin. Tietysti jos kovin pieni penis on niin saattaa näyttää hassulta mutta se tuntuma lienee tärkein. Lepotilan mitta ei kuitenkaan ole olennainen kuin visuaaliselta kannalta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat