Kenen tyyliä ihailet?

Kommentit (9)

Vierailija

Ihailen nykyajan naisista Lauren Conradia ja Kate Middletonia, jotka mielestäni muistuttaa myös ulkonäöllisesti toisiaan. Heidän tyylinsä puree muhun, koska arkipukeutumisensa muistuttaa aika paljon omaani.

Vanhanajan naisista pidän eniten Aubrey Hepburnin ja Grace Kellyn tyylikkyydestä. He paitsi pukeutui tyylikkäästi, osasi myös vanheta arvokkaasti!

Vierailija

Tällä hetkellä ihailen ehkä eniten Rita Oraa. Hän on tuore kasvo julkisuudessa, mutta on omaksunut oman tyylinsä jo heti alusta lähtien. Hänen tyylinsä on mielestäni hyvin spontaani jota korostaa melkein aina yksi sama asia, punainen huulipuna.

Ritan tyyli on yhtäaikaa räikeä ja rempseä, mutta samalla myös naisellinen. Juuri minun makuuni !

Vierailija

Ehdottomasti tällä hetkellä ihailen Lana Del Reytä! Siinä on nainen jolla on uskomaton tyyli ja mahtava asenne! 

Taitavaa yhdistelyä, joka ei mene mauttomuuden puolelle. Sopivasti naisellista ja herkkää, mutta mutta ei liian tyttömäistä tai yli hempeää :)

Vierailija

Jessica Cornish! Toiselta nimeltään Jessie J. Upea nainen, ei voi muuta kun ihailla. Itsetunto, asenne, tyyli, arvot.. kaikki kohdillaan.

Vierailija

Miley Cyrus! Hänen boheemi-rock tyylinsä loksahtaa minulle kuin nenäpäähän. Hän oli myös hyvin rohkea uuden hiustyylin ottaessaan. Kaipaan kuitenkin hänen ihanaa lyhyttä kiharaa tukkaansa.

Vierailija

Tarja Turunen! Hänen tyylinsä on tummanpuhuva ja hienostunut. Värejäkään hän ei pelkää käyttää, mikä on ihailtavaa rock-laulajalle. Tyylikkyys on tällä naisella hallussa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat