Mitä mieltä olette suomalaisesta designista?

Vierailija

Hei!

Olemme toisen vuoden tradenomiopiskelijoita Metropolia ammattikorkeakoulusta. Teemme kuluttajakyselyä suomalaisesta vaatesuunnittelusta, siihen liittyvistä mielipiteistä sekä näkemyksistä. Tutkimuksen avulla pyrimme selvittämään kuluttajien asiointitottumuksia ja suhtautumista pienempiin suomalaisiin designliikkeisiin.

Alla olevasta linkistä löytyy kysely, käykää vastaamassa :) Vastaaminen kestää vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset on meille tärkeitä. Kiitos jo etukäteen!

https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/7119/lomake.html

Kommentit (1)

Vierailija

Minusta suomalainen design on varsin varteenotettavaa kansanvälisellä tasollakin. Jos selaa esimerkiksi täältä http://www.designkaupat.fi/designmerkit/ eri desingmerkkejä niin vaikeapa niistä on sanoa suorilta mitkä on Suomalaisia ja mitkä eivät jos ei tiedä ennestään. Toki Skandinaavinen tyyli hieman poikkeaa etelän ja lännen (tietysti myös muistakin) tyyleistä, mutta minusta se on kuitenkin varsin laadukasta ja muotoilultaan kaunista. Löytyy Suomesta huonoakin muotoilua, jopa sellaista mikä on kovasti arvostettua. Ainakaan itse en ymmärrä esimerkiksi Oiva Toikan lintujen päälle, mutta kauneus on katsojan silmässä kuten sanotaan ja sepä tekeekin designista niin mielenkiintoista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat